Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
50%
FLEXORING
Διαθεσιμότητα Άμεση
03-178-001
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
22.00 
44.00 

Το Flexoring είναι ένα νέο πρωτοποριακό αξεσουάρ γυμναστικής που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, αφού είναι μικρό, φορητό και τόσο αποτελεσματικό.

Έχει εμπνευστεί από το Pilates Ring αλλά με τις πολλές και διαφορετικών αντιστάσεων λαβές που προσφέρει γυμνάζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σχεδόν όλο το σώμα.

Κάθε άσκηση εκτελείται χωρίς να αλλάζουμε την αντίσταση, χωρίς να μεταβάλλουμε το σχήμα ή να προσθέτουμε και αφαιρούμε εξαρτήματα. Με αυτό τον τρόπο είναι σα να έχουμε ένα μικρό γυμναστήριο στα χέρια μας.

Το Flexoring είναι ελαστικό και άθραυστο, προσφέρει 10 διαφορετικές λαβές παρέχοντας έτσι την δυνατότητα για απεριόριστες επιλογές ασκήσεων και κινήσεων. Το Flexoring γυμνάζει τους κοιλιακούς, τα χέρια, την πλάτη, τους ώμους, τους γλουτούς, τους μηρούς, τους προσαγωγούς και απαγωγούς, ενώ οι διαφορετικές αντιστάσεις του μας δίνουν την δυνατότητα να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα δύναμης, τόνωσης αλλά και αποκατάστασης και χαλάρωσης.

Προσφέρεται με το ειδικό DVD με ένα πλήθος ασκήσεων.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.