Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Fusion Pro 1800g (Dedicated)

  • Πρωτεϊνική φόρμουλα πολλών πηγών
  • Ταχύτερη αποκατάσταση
  • Μεγαλύτερη ανάπτυξη και απόδοση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Περιορισμένα τεμάχια
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-188-009-01
49.90 
01-188-009-01
+

Τι είναι;

Οι γνώμες είναι πολλές σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη πρωτεΐνη.

Με την  Dedicated Fusion Pro™  το να βρεις την καλύτερη φόρμουλα δεν πρέπει να σε απασχολεί πλέον. Έχουμε συνδυάσει τις δύο πιο δημοφιλείς πρωτεΐνες ώστε να έχουμε την ιδανική φόρμουλα για κάποιον που γυμνάζεται σκληρά.

Τι περιέχει;

ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΤΗΣ FUSION PRO:

Whey Protein Concentrate
Είναι γενικά αποδεκτή ως η ιδανική για αθλητές. Ο ορός γάλακτος είναι από τις πιο γρήγορα απορροφήσιμες πρωτεΐνες, καθιστώντας την ιδανική για μετά την προπόνηση.

Casein (Πρωτεΐνη γάλακτος)
Εκεί που ο ορός γάλακτος απορροφάται άμεσα, η καζεΐνη μπαίνει στο παιχνίδι. Η καζεΐνη είναι η πιο βραδείας απελευθέρωσης μορφή πρωτεΐνης, διατηρώντας τα αμινοξέα ως και 8 ώρες μέχρι να απορροφηθούν ολοκληρωτικά.

Οι δύο αυτοί τύποι πρωτεΐνης περιέχονται σε αναλογία 50/50.

Τι θα νιώσω;

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Whey πρωτεΐνης είναι και το μεγάλο της μειονέκτημα, αφού μετά από 90΄το σώμα ξεμένει από αμινοξέα. Εδώ όμως η καζεΐνη έρχεται να συμπληρώσει το κενό αφού αρχίζει εκεί που σταματάει η Whey. Είναι ιδανική πηγή πρωτεΐνης για πριν τον ύπνο ή για μέσα στη μέρα. Με τον συνδυασμό αυτό έχεις το ιδανικό μείγμα πρωτεΐνης για κάθε στιγμή της ημέρα. Για πριν και μετά την προπόνηση, για πρωινό ή για πριν τον ύπνο. Ό,τι και να επιλέξει η FUSION PRO θα σε καλύψει.

1 δοσομετρητής σε 250-350ml νερό, 2 φορές τη μέρα.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Οι Περισσότεροι Είδαν Επίσης