Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Giant Mass Gainer 6800g (Stacker2)

  • Υψηλή πρωτεΐνη, πολλές θερμίδες, λίγα σάκχαρα
  • Αύξησε 7 κιλά το βάρος σου
  • Περιέχει waxy maize υδατάνθρακα
  • Προσφέρει 53γρ πρωτεΐνης στη δόση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-070-02
89.00 
01-130-070-02
+

Παίρνεις μια θερμιδική φόρμουλα γιατί πολύ απλά θέλεις να αυξήσεις τη μυϊκή σου μάζα, αλλά δεν θες να μαζέψεις λίπος. Για να καταφέρεις κάτι τέτοιο, είναι απαραίτητο να δίνεις στους μύες σου τα κατάλληλα συστατικά. Η GIANT MASS GAINER, σχεδιάστηκε με γνώμονα την ιδανική αναλογία πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπαρών οξέων. Η εξαιρετική αυτή φόρμουλα προσφέρει 850 θερμίδες, οι οποίες προέρχονται από την υψηλότερης ποιότητας πρωτεϊνική πηγή, σύνθετους υδατάνθρακες χωρίς σάκχαρα αλλά και μέσης αλυσίδας λιπαρά οξέα.

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό».

5 δοσομετρητές 1-2 φορές τη μέρα

Και μονο που εχει υδατανθρακα απο καλαμποκι, χωνευεται τοσο ευκολα και νιωθεις ξεκουραστος μετα την προπονηση!
Γράψτε μια κριτική