Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Glutamine Powder 630g (Optimum Nutrition)

Συσκευασία
630g
  • 100% Καθαρή γλουταμίνη
  • Αποθεραπεία & Μυϊκή προστασία
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-067-072
36.90 
01-067-072
+

Το Αμινοξύ Γλουταμίνη ρυθμίζει την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού και διατηρεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε άψογη κατάσταση.
Η Γλουταμίνη είναι στην πραγματικότητα αναντικατάστατη για τον κάθε ενεργό αθλητή, καθώς συμβάλλει στην ταχύτερη επαναφορά των μυών μετά από τη βαριά προπόνηση.

Η Γλουταμίνη βελτιώνει επίσης την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε αλλά να είστε και σε εγρήγορση. Όταν προπονείστε εντατικά, το σώμα σας ζητά επιπλέον γλουταμίνη. Εάν η διατροφή σας δεν περιλαμβάνει αρκετή γλουταμίνη, τότε η αντοχή σας ελαττώνεται και οι μύες σας εξασθενούν και αυτό, φυσικά, είναι το τελευταίο που θέλει ένας αθλητής.

Σε ποιους απευθύνεται:
Η γλουταμίνη είναι σημαντική τόσο για τους αθλητές μυϊκής προσπάθειας όσο και για τους αθλητές αντοχής, γιατί χρησιμοποιείται από τους μύες για την παραγωγή πρωτεΐνης. Η γλουταμίνη συμβάλλει επίσης στην καταπολέμηση της κόπωσης, τη βελτίωση της μνήμης και την αύξηση της συγκέντρωσης. Επιπλέον, οδηγεί σε καλύτερη απόδοση στη μάθηση, καθώς και μειωμένη επιθυμία για ζάχαρη.

Η L-Γλουταμίνη είναι επίσης χρήσιμη για ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος, διότι περιορίζει την επιθυμία για γλυκά. Και επειδή συχνά αντιμετωπίζεται ανεπάρκεια γλουταμίνης στη διάρκεια μιας δίαιτας, αυτό το συμπλήρωμα είναι οπωσδήποτε σημαντικό για αθλητές που θέλουν να χάσουν βάρος.

Συνήθεις ερωτήσεις
Ε: «Το συμπλήρωμα Γλουταμίνης είναι στ αλήθεια απαραίτητο; Αφού τη λαμβάνουμε και από την τροφή μας.»
Α: Αν και η γλουταμίνη μπορεί να παραχθεί από το σώμα σας (είναι ένα μη βασικό αμινοξύ), είναι σκόπιμο να λαμβάνεται ως συμπλήρωμα. Η καθημερινή μας διατροφή, πραγματικά περιλαμβάνει κάποια ποσότητα γλουταμίνης, αλλά το πολύ πέντε με δέκα γραμμάρια την ημέρα, ακόμα και όταν τρέφεστε καλά. Με δεδομένο ότι ένας σταθερός αθλητής χρειάζεται 15 γρ γλουταμίνης καθημερινά, δε θα ήταν λάθος να λέγαμε ότι μόνο η διατροφή δεν προσφέρει στους αθλητές επαρκείς ποσότητες. Για να μην πούμε τίποτα για περιπτώσεις όπως τα διαστήματα ασθένειας ή άγχους, όταν οι απαιτήσεις γλουταμίνης είναι αυξημένες.

Τα Γνήσια Προϊόντα Optimum Nutrition αποκλειστικά στα X-TREME STORES.

Τα X-TREME STORES είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας της Optimum Nutrition στην Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και επισκεπτόμενοι το επίσημο site της ΟΝ, εδώ

5gr, 2-3 φορές την ημέρα ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες

Εξαιρετική.
Διαλυτότητα 10/10
Γράψτε μια κριτική