Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Glycomaize 2000g (Optimum Nutrition)

Συσκευασία
2000g
Servings
x50
  • Σύνθεση υδατανθράκων
  • Επανατροφοδότηση του γλυκογόνου των μυών
  • Αποθεραπεία & Μυϊκή αντοχή
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-067-061
29.90 
01-067-061
+

Εκεί που οι πρωτεΐνες βοηθούν στην αναδόμηση των μυών, οι υδατάνθρακες βοηθούν στην επανατροφοδότηση του γλυκογόνου και την ανάκτηση της ενέργειας. Ανάμεσα στα πολλά είδη υδατάνθρακα το άμυλο του καλαμποκιού (Waxy Maize Starch) και η Τρεχαλόζη είναι τα καλύτερα και ποιοτικότερα. Το άμυλο του καλαμποκιού είναι ένας σύνθετος υδατάνθρακας, με εξαιρετικά πυκνή σύνδεση στα μέρη του, ο οποίος όμως απορροφάται ταχύτατα.

Από την άλλη μεριά η Τρεχαλόζη είναι ένας απλός υδατάνθρακας, ο οποίος αποτελεί το σύνδεσμο δύο ειδών γλυκόζης, η οποία όμως (κι αυτό είναι το σημαντικό) απορροφάται σταδιακά. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ειδών υδατάνθρακα προσφέρει παράλληλα ταχύτατη αλλά και βραδύτερη ενέργεια, βοηθώντας ταυτόχρονα το γέμισμα των αποθηκών γλυκογόνου καθώς και στην ταχύτερη απορρόφηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Αυτή είναι και η βάση της εξαιρετικής νέας φόρμουλας αποκατάστασης της ΟΝ, που φέρει το όνομα GLYCOMAIZE.

Έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να λαμβάνεται πολλές φορές την ημέρα και σε μεγάλες ποσότητες, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να αποθηκευτεί με τη μορφή σωματικού λίπους. Τα ένζυμα που έχουν εμπλουτίσει την φόρμουλα βοηθούν στην εύκολα και γρήγορη χώνεψη χωρίς να προκαλεί φουσκώματα.
Η άγευστη μορφή της μας επιτρέπει να το συνδυάζουμε με καθαρές πρωτεΐνες, αμινοξέα και ειδικά προϊόντα χωρίς να επηρεάζει την γεύση τους.

Τα Γνήσια Προϊόντα Optimum Nutrition αποκλειστικά στα X-TREME STORES.

Τα X-TREME STORES είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας της Optimum Nutrition στην Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και επισκεπτόμενοι το επίσημο site της ΟΝ, εδώ

1 δοσομετρητής 2-3 φορές την ημέρα, κυρίως πριν και μετά την προπόνηση, ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες.

Ωραιο προιον αλλα με κουρασε το αγευστο και επελεξα το βιταργκο απο warrior,μου κανε καλυτερη ενυδατωση εξαιτιας των ηλεκτρολυτων.
Γράψτε μια κριτική

Οι Περισσότεροι Είδαν Επίσης