Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

X-Treme Guarana 20 amps (Inkospor)

Συσκευασία
20ml
  • 100% καθαρό εκχύλισμα γκουαρανά
  • Ενέργεια και πνευματική συγκέντρωση
  • Ιδανικό για κάθε άθλημα
  • Σε υγρή μορφή για ταχύτερη απορρόφηση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-001-068
1.40 
01-001-068

Για παραγγελίες eshop η ελάχιστη ποσότητα για το "X-Treme Guarana 20 amps (Inkospor)" είναι 20. Η τιμή αφορά ένα τεμάχιο (Bag/Amp).

Τι είναι το Γκουαρανά;
Το Γκουαρανά είναι ένα αναρριχώμενο φυτό του Αμαζονίου, πολύ δημοφιλές στους λαούς της περιοχής λόγω της τόνωσης που προσφέρουν οι καρποί του.
Ποια είναι τα ενεργά συστατικά του;
Ένα από τα συστατικά του Γκουαρανά είναι η ξανθίνη, μία φυτοχημική ουσία που έχει ως παράγωγα την θεοβρωμίνη και την θεοφυλλίνη. Αυτά τα παράγωγα έχουν έντονη διεγερτική και αναζωογόνα δράση.
Περιέχει επίσης τανίνες  που βοηθούν στην έκκριση αδρεναλίνης, καθώς και πολυφαινόλες που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, συντελούν στην αντιγήρανση και γενικά λειτουργούν ως αντιοξειδωτικές ουσίες.
Άλλα παράγωγα του Γκουαρανά είναι οι μεθυλοξανθίνες ουσίες που περιέχουν άζωτο, διεγείρουν το μυϊκό σύστημα και μειώνουν την αίσθηση της κούρασης.
Είναι ένα ασφαλές προϊόν;
Το Γκουαρανά είναι μια φυσική πηγή καφεΐνης ιδιαίτερα δημοφιλές σε αθλητές που έχουν σκοπό την αύξηση των επιδόσεων τους. Είναι ένα ασφαλές προϊόν, όμως όπως και σε οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να αποφεύγετε την υπερκατανάλωση. Εάν έχετε ευαισθησία στην καφεΐνη ή οποιοδήποτε άλλο θέμα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.   

 

1 αμπούλα την ημέρα λίγο πριν την προπόνηση ή πριν από κάθε πνευματική ή σωματική δραστηριότητα

Εξαιρετική αμπούλα! Παίρνω πάντα πριν το trail τρέξιμο μου στο βουνό... Βγάζω 8 χλμ. συνολικά,με στάση στα μισά για 15'. Δεν νιώθεις κούραση, καταπληκτική τόνωση.
Γράψτε μια κριτική