Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Hotels

ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΤΕ  ΠΕΛΑΤΕΣ
Powered by X-TREME STORES

 
Ένας απλός, λιτός και λειτουργικός χώρος γυμναστηρίου σε μια τουριστική μονάδα είναι σίγουρο ότι γίνεται πόλος έλξης για μια μεγάλη γκάμα πελατών που αναζητά κάτι περισσότερο  στις διακοπές του. Σήμερα, ο υγιεινός και δραστήριος τρόπος ζωής δεν είναι απλά ζητούμενο. Είναι δεδομένο για τους Έλληνες αλλά και τους ξένους επισκέπτες. Εξοπλίζοντας έναν μικρό χώρο γυμναστηρίου με τις λειτουργικές και προσιτές λύσεις των X-TREME STORES, θα δείτε την μονάδα σας να αναβαθμίζεται σε μηχανές αναζήτησης όπως το booking.com, να προσελκύει νεότερους και πιο δραστήριους επισκέπτες, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το όνομα του ξενοδοχείου σας στην συνείδηση και προτίμηση των υποψήφιων πελατών. 

Η λύση είναι απλή: Επικοινωνήστε με τα  X-TREME STORES και εντός μιας ημέρας θα λάβετε μια ολοκληρωμένη προσφορά, με ιδέες και λύσεις  για το χώρο σας, που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους πελάτες σας.
Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το καλύτερο από πλευράς τουριστικής προσέλευσης. Κάντε το ακόμα καλύτερο για την επιχείρησή σας, προσφέροντας την καλύτερη παροχή υγείας και ζωτικότητας στους επισκέπτες σας.
 

  • Υπεύθυνος πωλήσεων σε ξενοδοχεία:  Κωνσταντίνος Δηλμπεράκης
  • E-mail: [email protected]
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2146870721

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.