Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
SOLD OUT

Hydro Plus 2000g (Warriorlab)

  • Xωρίς Γλουτένη
  • Χαμηλά λιπαρά
  • Γάλα αγελάδων ελευθέρας βοσκής
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-136-140-01
69.90 
01-136-140-01

Tι είναι;

Η Hydro Plus της WarriorLab είναι μια νέα, εξελιγμένη μορφή πρωτεΐνης που αποτελείται κυρίως από υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (Hydrolized ) αλλά και από τις αντίστοιχες πηγές απομόνωσης και συμπύκνωσης (Isolate, Concentrate), καθιστώντας την απορρόφηση της άμεση και 100% ολοκληρωμένη.

Τι περιέχει;
Περιέχει 100% πρωτεΐνη ορού γάλακτος με την υψηλότερης ποιότητας φιλτραρίσματος. Παράλληλα είναι εμπλουτισμένη με μεγάλες δόσεις αμινοξέων (bcaa και Γλουταμίνης) για ταχύτερη αποκατάσταση και προστασία του μυϊκού συστήματος.
Δεν περιέχει γλουτένη και ασπαρτάμη, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η πρώτη ύλη (το γάλα) προέρχεται από ζώα που τρέφονται μόνο με φυσικό χορτάρι και όχι βιομηχανοποιημένες έτοιμες τροφές (Grass Fed Cows).

Τι είναι το Optipep® 90 που περιέχεται;
Το Optipep®  είναι η καλύτερη ποιότητα υδρολυμένης πρωτεΐνης παγκοσμίως, που περιέχει τα υψηλότερα επίπεδα διπεπτιδίων, τριπεπτιδίων και ελεύθερων αμινοξέων. Αυτό μεγιστοποιεί την ικανότητα του σώματος να απορροφήσει όλη την ποσότητα της πρωτεΐνη καθώς και την αποτελεσματικότερη μεταφορά των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στους μύες.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Optipep® 90 εδώ.

Τι θα νιώσω;
Άμεση αποκατάσταση μετά από μια σκληρή προπόνηση, χωρίς στομαχικά προβλήματα και φουσκώματα.  Καλύτερη προετοιμασία για την προπόνηση της επόμενης μέρας.

Με τι συνδυάζεται;
Η Hydro Plus  μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα διατροφής, ανάλογα με τον στόχο του αθλητή.
Οι περισσότεροι την συνδυάζουν με πολυβιταμίνες Multi Vitamin και ένα σύνθετο ρόφημα όπως το Complete Intra.

1) Πρωινό γεύμα: 1 δοσομετρητής (30γρ) σε 150-200ml νερό ή γάλα. 2) Πριν την προπόνηση: 1 δοσομετρητής (30γρ) σε 150-200ml νερό τουλάχιστον μία με μιάμιση ώρα πριν την προπόνηση. 3) Μετά την προπόνηση: 11/2 δοσομετρητής (45γρ) σε 200-250ml νερό αμέσως μετά την προπόνηση.

 

ΑΠ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.
Πολυ ελαφρια πρωτείνη και φιλικη για το στομαχι. Ισως η καλύτερη πρωτεινη στην κατηγορία της που εχω δοκιμσει.
Τρομερα ελαφρια πρωτεινη , οτι πιο φιλικο στο στομαχι εχω δοκιμασει .Πολυ καλη γευση και απαλη η σοκολατα
Χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη πρωτείνη της αγοράς! Απίστευτη διαλυτότητα, σούπερ χώνεψη και πάρα πολύ γρήγορη αποκατάσταση συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη whey!!!!
Γράψτε μια κριτική