Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Hyper Mass 2270g (BiotechUSA)

Συσκευασία
2270g
Servings
x34
  • Υδατάνθρακες τριών διαφορετικών πηγών
  • Πρωτεΐνες τριών διαφορετικών πηγών
  • Με μονοϋδρική κρεατίνη
  • Χωρίς ζάχαρη
  • Υψηλή σε φυτικές ίνες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-170-132-02
48.90 
01-170-132-02
+
  • View all variations as list

Ξεκινήστε με τη σωστή ποσότητα πρωτεϊνών οι οποίες είναι έτοιμες να συμβάλλουν στην δόμηση των μυών σας. Πιείτε δύο δόσεις από την Hyper Mass κάθε μέρα για να συμπληρώσετε την ημερήσια πρόσληψη πρωτεϊνών οι οποίες θα συμβάλλουν στην αύξηση μυϊκής μάζας.
Όταν μιλάμε για έντονη προπόνηση με βάρη, η μυϊκή ισχύς είναι πρωταρχικής σημασίας. Συσκευάσαμε την Hyper Mass με 3250 mg Μονοϋδρικής Κρεατίνης σε κάθε δόση. Η Κρεατίνη αυξάνει τη σωματική απόδοση με διαδοχικές εκρήξεις σε μικρής διάρκειας και υψηλής έντασης προπονήσεις. Το ευεργετικό αυτό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με ημερήσια ποσότητα 3.25g κρεατίνης.
Η Hyper Mass είναι ένα βασικό προϊόν που προτείνεται για αθλητές οι οποίοι «παλεύουν» με την πρόσληψη πολλών θερμίδων. Προκειμένου να αυξήστε την πρόσληψη θερμίδων μπορεί να ήταν ευκολότερο να πιείτε ένα απολαυστικό και κρεμώδες shaker από το να ανησυχείτε συνέχεια για το αν θα φάτε επαρκή ποσότητα φαγητού.


Ανακατέψτε 65g (= 2 scoops) με 450ml νερο. Τις ημέρες προπόνησης πάρτε 1 δόση το πρωί και 1 δόση αμέσως μετά την προπόνηση. Τις ημέρες ανάπαυσης καταναλώστε 1 μερίδα το πρωί και 1 μερίδα το βράδυ.

Αρκετά καλή πρωτείνη με ευχάριστη γεύση και γρήγορα αποτελέσματα...Σε μόλις μια εβδομάδα είδα διαφορά στη δύναμη και στην αντοχή... Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν διαλύεται εύκολα.
Γράψτε μια κριτική

Οι Περισσότεροι Είδαν Επίσης