Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Iso Whey Zero 2270g + ΔΩΡΟ EAA Zero 182g (BiotechUSA)

Συσκευασία
2270g
Servings
x90
  • 21.4g πρωτεΐνης WPI
  • 0g σακχάρων
  • 0 g κορεσμένα λίπη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-170-123-05
71.90 
01-170-123-05
+
  • View all variations as list

+ ΔΩΡΟ EAA Zero 182g (BiotechUSA)

*Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε την γεύση που επιθυμείτε για το ΔΩΡΟ να την συμπληρώνετε στο πεδίο 'Σχόλια' στην παραγγελία σας.

Η Iso Whey ZERO είναι παρασκευασμένη με τη καθαρότερη δυνατή πρωτεΐνη ορού γάλακτος isolate με επεξεργασία μικροφιλτραρίσματος, ενώ ταυτόχρονα ΔΕΝ περιέχει λακτόζη, ΧΩΡΙΣ κορεσμένα λιπαρά και ΧΩΡΙΣ ζάχαρη. Η Iso Whey ZERO, όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, περιέχει ασφαλή, προσεκτικά επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά.

Η εξαιρετικά υψηλή βιολογική αξία των πρωτεϊνών της κάνει την Iso Whey ZERO απόλυτα μοναδική στη σειρά προϊόντων της BioTech USA. Είναι τέλεια για αθλητές οι οποίοι στοχεύουν για απόκτηση έξτρα-καθαρής μυϊκής μάζας καθώς οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Είναι αλήθεια:Η  Iso Whey ZERO περιέχει ΜΗΔΕΝ κορεσμένα λιπαρά και ΜΗΔΕΝ ζάχαρη. Χωρίς άχρηστα ή κρυμμένα θρεπτικά συστατικά τα οποία μπορεί να αποθηκευτούν από το σώμα ως λίπος παρά μόνο  22 γρ  καθαρής πρωτεΐνης αύξησης μυϊκής μάζας σε κάθε δόση.
Παρασκευασμένη από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές πρωτεΐνης, το προφίλ αμινοξέων της Iso Whey ZERO είναι τέλεια για αληθινή μυϊκή ανάπτυξη. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε BCAAs και EAAs (απαραίτητα αμινοξέα) καθώς και σε L-Γλουταμίνη, τα πιο σημαντικά αμινοξέα που στοχεύουν στη δόμηση καθαρής μυϊκής μάζας.1 δοσομετρητής 2 φορές τη μέρα

Απίστευτη γεύση (φράουλα) και πολύ
Καλή πρωτεΐνη
Γράψτε μια κριτική