Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Iso Whey Zero Black 2270g (BiotechUSA)

Συσκευασία
2270g
Servings
x75
  • 90%Καθαρής whey isolate πρωτεΐνης
  • Εμπλουτισμένη με κρεατίνη και ψευδάργυρο
  • Αυξάνει την απόδοσή σου
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-170-171-03
83.90 
01-170-171-03
+
Μία από τις πιο διάσημες isolate πρωτεΐνες της αγοράς, ντύθηκε στα μαύρα. Η νέα ISO WHEY ZERO BLACK περιέχει συστατικά για ακραίες ανάγκες και απαιτήσεις, φτιαγμένη χωρίς καμία παραχώρηση.

Τι νέο περιέχει;
Πρώτα από  όλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι περιέχει 90% καθαρής πρωτεΐνης, ένα από τα πιο υψηλά ποσοστά στην αγορά. Η μεγάλες δόσεις πρωτεΐνης είναι σημαντικό στοιχείο και από τα πιο βασικά όσον αφορά στη μυϊκή ανάπτυξη. Τώρα η νέα αυτή έκδοση περιέχει επίσης 3γρ κρεατίνης, ένα συστατικό που είναι πασίγνωστό για τη βοήθεια που προσφέρει όσον αφορά στην αύξηση της απόδοσης και δύναμης.

Επίσης τα φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης είναι ένα βασικό στοιχείο για την διατήρηση και βελτίωση της απόδοσης, για αυτό η νέα black έκδοση περιέχει ψευδάργυρο, ένα μέταλλο που βοηθάει στη διατήρηση των επιπέδων τεστοστερόνης στα φυσιολογικά επίπεδα. Τέλος περιέχει συστατικά όπως η βιταμίνη Β3, η νιασίνη αλλά και γλουταμίνη και αργινίνη και άλλα αμινοξέα, προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο προφίλ φόρμουλας που έχει σαν στόχο την δύναμη, την καθαρή ανάπτυξη και την αποκατάσταση.

1 δοσομετρητής δύο φορές την ημέρα

 

καλα αποτελεσματα
πολυ καλή
Γράψτε μια κριτική