Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Isodrinx RTD 750ml (Nutrend)
  • Ισοτονικό ρόφημα
  • Έτοιμο Προς Χρήση
  • Πλήρη Ενυδάτωση & Ενέργεια
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-176-039
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
1.60 

Ένα εξαιρετικό ισοτονικό ρόφημα, τώρα σε νέα πρωτοποριακή συσκευασία και εκπληκτικές γεύσεις. Είναι η ιδανική λύση για πλήρη ενυδάτωση και αποκατάσταση  κατά τη διάρκεια της προπόνησης και για αύξηση της ενέργειας πριν από αυτήν. Το ISODRINX βοηθάει στην τροφοδότηση του σώματος με τη χαμένη ενέργεια, τα υγρά, τους ηλεκτρολύτες και τις απαραίτητες βιταμίνες.

Η κατάλληλη λήψη ηλεκτρολυτών πριν και κατά τη διάρκεια της προπόνησης εξασφαλίζει τη σωστή ενυδάτωση του σώματος, κάτι πάρα πολύ βασικό όχι μόνο για την αύξηση της απόδοσης στην προπόνηση αλλά και την υγεία μας. Σε μια έντονη προπόνηση και ιδιαίτερα στους ζεστούς μήνες, το σώμα χάνει μεγάλες ποσότητες από τα απαραίτητα υγρά του και μαζί με τα υγρά χάνει ηλεκτρολύτες και μέταλλα, κάτι που θα οδηγήσει μοιραία σε μερική ή και ολική αφυδάτωση. Ακόμα και η μικρής κλίμακας αφυδάτωση θα προκαλέσει ραγδαία πτώση στην αντοχή και την ενέργεια.

Η σωστή ενυδάτωση αντίθετα θα βοηθήσει στην σωστή κυκλοφορία του αίματος και την καλύτερη οξυγόνωση των μυών.

30 λεπτά πριν την προπόνηση, 200-300ml και 100-150ml κάθε 15 περίπου λεπτά κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.