Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
X-Treme L-Carnitine Concentrate 1000ml (Inkospor)
Συσκευασία 1000ml
Servings x66
  • Καρνιτίνη σευγρή μορφή
  • Με την εγγύηση της Carnipure
  • Λιποδιάλυση και καρδιοαναπνευστική απόδοση
  • Άμεση απορρόφηση
Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
01-001-092
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
24.70 

Η καρνιτίνη είναι ένα πολύ βασικό για την καλή λειτουργία του οργανισμού αμινοξύ, το οποίο παίζει ένα σημαντικό ρόλο σχεδόν για όλες τις σωματικές διαδικασίες. Από την καλή καρδιοαναπνευστική λειτουργία μέχρι την σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και από την καύση του σωματικού λίπους μέχρι την βελτίωση της ποιότητας του αίματος, η καρνιτίνη παίζει το δικός της ρόλο.

Ειδικά για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος, πρέπει οπωσδήποτε να εντάξουν στην καθημερινή τους διατροφή ένα συμπλήρωμα καρνιτίνης, κι αυτό γιατί στις τροφές υπάρχει σε πολύ μικρές ποσότητες.

Η καρνιτίνη είναι εκείνη που μεταφέρει τα λιπαρά οξέα από τις λιποαποθήκες στα μιτοχόνδρια εκεί που καίγονται και παράγουν ενέργεια. Με λίγα λόγια είναι ο λόγος για τον οποίο καίει λίπος το σώμα.

Η καρνιτίνη της ΙΝΚΟ είναι σε υγρή μορφή, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την ταχύτητα απορρόφησης  και χρησιμοποίησης της από το σώμα, ενώ από μόνο του το όνομα της ΙΝΚΟ αποτελεί εγγύηση ποιότητας.

 

15 ml σε 250ml νερό, 2-3 φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.