Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

L-Glutamine 200 caps (Warriorlab)

Συσκευασία
200caps
  • 100% καθαρή Γλουταμίνη
  • Χωρίς σάκχαρα και πρόσθετα
  • Αποκατάσταση
  • Μυϊκή ανάπτυξη
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-136-035
17.90 
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
01-136-035
+

Τι είναι;

Η Γλουταμίνη παίζει ρόλο ζωτικής σημασίας στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και την αντικαταβολική προστασία των μυών. Παράλληλα βοηθάει στην ικανότητα του σώματος να εκκρίνει μεγαλύτερες ποσότητες αυξητικής ορμόνης, κάτι που σημαίνει αυξημένη λιποδιάλυση και μυϊκή ανάπτυξη. Η αντικαταβολική προστασία της Γλουταμίνης έγκειται στο ότι προστατεύει τη διάσπαση των αμινοξέων μέσα στους μυς κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
 
Τι περιέχει;
Η Glutamine  της WarriorLab περιέχει 100% γλουταμίνη υψηλής ποιότητας, χωρίς πρόσθετα. Που σημαίνει πως όση ποσότητα λάβουμε τέτοια θα είναι και η ποσότητά της.
 
Τι θα νιώσω;
Η Γλουταμίνη βοηθάει στην καλύτερη, ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη αποκατάσταση. Αυτό σημαίνει λιγότερα μυϊκά πιασίματα και πόνους, αφού η γλουταμίνη περιέχεται σε όλους τους σκελετικούς μυς και εξαντλείται εύκολα σε μία προπόνηση. Η έλλειψη αυτή είναι που προκαλεί τα πιασίματα, που μπορούν να οδηγήσουν σε μυϊκούς τραυματισμούς.
 
Γιατί να το αγοράσω;
Αν κάνεις σκληρή προπόνηση και ακόμα περισσότερο αν ακολουθείς μία διατροφή, χαμηλή σε θερμίδες για λιποδιάλυση, η γλουταμίνη είναι απαραίτητη αφού πέραν από την αποκατάσταση, θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύοντας από ιώσεις.
 
Με τι να το συνδυάσω;
Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε συμπλήρωμα. Από μια απλή πρωτεΐνη ISOLATE, μέχρι μια φόρμουλα αμινοξέων ή απλούς ηλεκτρολύτες όπως τους MINERAL LIGHT.

 

 

Λαμβάνετε 2 κάψουλες μετά την αθλητική δραστηριότητα και άλλες 2 κάψουλες το βράδυ πριν τον ύπνο.

Η καλυτερα περιπτωση Γλουταμινης σε σχεση με την τιμη. Είναι σε καψουλακια και βολευει στη μεραφορα. Τη συνιστω ανεπιφύλακτα.
Γράψτε μια κριτική