Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
SOLD OUT

Lava 841g (Universal)

  • Πλήρης πρωτεϊνική φόρμουλα για αύξηση μυϊκής μάζας
  • Ολοκληρωμένο προφίλ αμινοξέων , πρωτεϊνών και υδατανθράκων
  • Ταχύτατη αποκατάσταση και αύξηση δύναμης
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-127-027-02
28.20 
01-127-027-02

Έχει δει ποτέ ηφαίστειο να εκρήγνυται; Όλη αυτή η ενέργεια και δύναμη που βγαίνει με τόση δύναμη μέσα από το εσωτερικό της γης; Είναι κάποιες μέρες που νιώθεις έτσι και συ; Μήπως θα ήθελες κάθε μέρα το σώμα σου να μοιάζει με ενεργό ηφαίστειο;

Η νέα φόρμουλα Lava είναι το μόνο συμπλήρωμα διατροφής που θα ανάψει το ηφαίστειο που κρύβεται μέσα σου. Χωρίς αμφιβολία το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το μεταεξασκητικό. Εκεί κρύβεται το μυστικό για την μυϊκή ανάπτυξη και δύναμη. Χρειάζεσαι πρωτεϊνη, καλής ποιότητας υδατάνθρακων (όχι φρουκτόζη και ζάχαρη) και άλλα πολλά. Τα άλλα πολλά είναι το μυστικό του Lava.

Πέρα από τις απαραίτητες βιταμίνες και ηλεκτρολύτες που δυναμώσουν τον οργανισμό σου, το σώμα θα γεμίσει από έναν εκπληκτικό συνδυασμό από 5.5γρ. καθαρής κρεατίνης, 2.5γρ. γλουταμίνης και 1γρ. ταυρίνης.

Όλος αυτός ο συνδυασμός  θα βοηθήσει στην ταχύτατη ανάρρωση από μια σκληρή προπόνηση χωρίς τις καταστρεπτικές επιπτώσεις της ζάχαρης που χρησιμοποιούν πολλές φόρμουλες προκειμένου να απορροφηθούν τα αμινοξέα και η κρεατίνη.

Οι τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι σε ένα γεύμα πρωτεϊνης, σύνθετων υδατανθράκων, η κρεατίνη και τα αμινοξέα απορροφούνται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

 

1 δόση (2,5 scoop) αμέσως μετά την προπόνηση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική