Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 caps (Nutrex)

  • Υψηλής συγκέντρωσης λιποδιαλύτης
  • Υψηλή περιεκτικότητα συστατικών
  • Αυξάνει τον μεταβολισμό και τις καύσεις

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-133-022
29.90 
01-133-022
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Τι είναι;

To LIPO 6 BLACK ULTRA CONCENTRATE είναι, μακράν, ένα από τα πιο δυνατά λιποδιαλυτικά συμπληρώματα. Είναι τόσο δυνατό που δεν πρέπει να παίρνεις πάνω από μία κάψουλα τη μέρα. Είναι μια υπερ συμπυκνωμένη φόρμουλα λιποδιάλυσης, σχεδιασμένη για να σε βοηθήσει να μειώσεις το βάρος σου.

Τι περιέχει;

Για να είσαι σίγουρος ότι θα βοηθηθείς απόλυτα από το νέο Lipo 6, η νέα αυτή φόρμουλα περιέχει κλινικά ελεγμένα συστατικά όπως το Paulina Cupana που βοηθάει στην αύξηση του μεταβολισμού (θερμογέννεση) και μειώνει την όρεξη.

Τι θα νιώσω;

Λαμβάνοντας μία μόνο κάψουλα τη μέρα θα δημιουργηθεί ένα θερμογεννετικό περιβάλλον που θα βοηθήσει το σώμα σου να αυξήσει τις καύσεις του. Παράλληλα θα δεις τα επίπεδα ενέργειας να αυξάνουν καθώς και την πνευματική σου συγκέντρωση να ανεβαίνει για ώρες. Για να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα οι κάψουλες του νέου Lipo 6 black είναι υγρές, κάτι που σημαίνει ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη απορρόφηση. Το νέο LIPO 6 BLACK σχεδιάστηκε για εκείνους που το έχουν πάρει απόφαση  να χάσουν αποτελεσματικά βάρος.
 

1 κάψουλα πριν την προπόνηση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική