Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Magneslife Active Drink 15g (Nutrend)
Συσκευασία 15g
Servings x1
  • Συμπλήρωμα μαγνησίου
  • Εμπλουτισμένο με Βιταμίνες
  • Αποτρέπει κράμπες και τραυματισμούς
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-176-249
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
1.10 

Το μαγνήσιο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο βασικά μέταλλα. Είναι το πλέον απαραίτητο συστατικό για την καλή υγεία του οργανισμού, το οποίο είναι ανάγκη να λαμβάνεται από εξωτερική πηγή αφού το σώμα δεν το παράγει από μόνο του.
Η έλλειψη σε μαγνήσιο προκαλεί κράμπες και νευρομυϊκούς σπασμούς, κάτι που πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε τραυματισμούς. Πέρα από αυτά όμως το μαγνήσιο στηρίζει το μεταβολισμό των οστών, προστατεύει από οιδήματα από το περίσσευμα ασβεστίου σε ιστούς όπως η καρδιά και τα νεφρά, αυξάνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενεργοποιεί το σχηματισμό των φυσικών αντιβιοτικών.
Το MAGNESLIFE της Endurance line περιέχει έναν ιδανικό συνδυασμό μαγνησίου και βιταμίνης Β6, η οποία βοηθάει στην ταχύτερη απορρόφηση του μαγνησίου από τα κύτταρα.
Το MAGNESLIFE είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους αθλητές αντοχής και ταχύτητας, οι οποίοι ανήκουν στην πιο ευαίσθητη κατηγορία, όσον αφορά στα προβλήματα με κράμπες.
 

1 σακουλάκι (15g) σε 250ml νερό

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.