Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
SOLD OUT

Mass Gain 2250g (Nutrend)

  • Φόρμουλα αύξησης μυϊκού όγκου
  • 20% πρωτεΐνη
  • 4500 mg BCAA
  • Ιδανική αναλογία πρωτεϊνών-υδατανθράκων
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-176-058-06
35.50 
01-176-058-06

Ένα σύμπλεγμα υδατανθράκων-πρωτεΐνης με εξαιρετική περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες που υπερβαίνει το 20% του ενεργειακού περιεχομένου για την έναρξη της αναγέννησης και ταυτόχρονα για την προώθηση της ανάπτυξης των μυών. Το πρωτεϊνικό συστατικό αντιπροσωπεύεται από 100% WPC (συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος) και το πλήρες υδατάνθρακικό σύμπλεγμα αποτελείται από διάφορα είδη υδατανθράκων, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε δισακχαρίτη ισομαλτουλόζη (PalatinoseTM) με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, γλυκόζη, μαλτοδεξτρίνη και φρουκτόζη.

Το MASS GAIN μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από έντονη σωματική δραστηριότητα για την αναπλήρωση των αποθεμάτων γλυκογόνου, αλλά ταυτόχρονα με το τελευταίο ελαφρύ γεύμα πριν απαιτήσει σωματική δραστηριότητα. Η αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος παράγεται επίσης μέσω του εμπλουτισμού του με AAKG, ταυρίνη, BCAA, L-γλουταμίνη και μείγμα βιταμινών.

μία δόση = 70g σε 300 ml νερού. Να καταναλώνετε σύντομα (10-20 λεπτά) μετά το τέλος της προπόνησης. Απολαύστε το μέγιστο. δύο φορές την ημέρα, ανάλογα με τη διατροφή σας.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική