Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
SOLD OUT

Modern BCAA +, 546g (USPLabs)

Συσκευασία
546g
  • Ολοκληρωμένο ρόφημα αμινοξέων
  • Ιδανική αναλογία Λευκίνης-Ισολευκίνης-Βαλίνης
  • Αποκατάσταση και μυική ανάπτυξη 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-252-017-05
29.90 
01-252-017-05

Το πιο σημαντικό από τα τρία BCAA αμινοξέα είναι χωρίς αμφιβολία η λευκίνη. Κι αυτό γιατί η λευκίνη είναι το αμινοξύ εκείνο το οποίο ενεργοποιεί ουσιαστικά τα άλλα δύο (ισολευκίνη και βαλίνη). Για αυτό ακριβώς το λόγο το Modern Bcaa  είναι η νέα γενιά αμινοξέων. Γιατί περιέχει τον ιδανικό συσχετισμό bcaa αμινοξέων σε αναλογία 8:1:1.
Ειδικά αν υπολογίσουμε την ύπαρξη και τον εμπλουτισμό του Modern Bcaa με γλουταμίνη είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί θεωρείται το υπερόπλο απέναντι στο μυϊκό καταβολισμό. Κι όχι μια απλή γλουταμίνη.

Η Sustamine είναι μια ειδικά για την USP LABS πατενταρισμένη έκδοση της γλουταμίνης η οποία έχει συνδυαστεί με αλανίλη (L-alanyl). Αυτό το διπεπτίδιο βοηθάει στη ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη μεταφορά της γλουταμίνης στους μυς, ειδικά στους σκελετικούς οι οποίοι δέχονται το μεγαλύτερο φόρτο εργασίας. Είναι γνωστό στους ερευνητές ότι η απλή γλουταμίνη απορροφάται κατά το φτωχό 35% από τους μυς. Το υπόλοιπο ποσοστό χάνεται (αν και κάνει καλή δουλειά) στο πεπτικό σύστημα. Όχι όμως στο μυϊκό σύστημα. Με το συνδυασμό όμως της L-alanyl η απορρόφηση φτάνει στο 100% καθιστώντας την το απόλυτο αντικαταβολικό συμπλήρωμα διατροφής.

 

2 σκουπ σε νερό κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αν η διάρκεια ή η ένταση της προπόνησης είναι μεγάλη μπορούμε να προσθέσουμε άλλη μια δόση αμέσως μετά την προπόνηση.

Αρκετά δυνατά αμινοξέα εφόσον περιέχει 15 gr bcaa .τωρα απο γεύση εχω δοκιμάσει μονο το Καρπούζι και σας προτείνω να παρεται κάποια αλλη γεύση ...
ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΒΑΡΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ BCCA ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ. ΛΙΓΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΑΡΧΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΙΑΣΜΑ ΑΡΚΕΤΑ, 15 GR ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ ΕΧΕΙ.
Γράψτε μια κριτική