Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Muscle Gain 2200g (NLS)
Συσκευασία 2200g
Servings x44
Βαθμολογία 5

  • Πρωτεϊνική φόρμουλα
  • Ιδανική αναλογία πρωτεΐνης/υδατάνθρακα
  • Με προσθήκη κρεατίνης
  • Υπέροχες γεύσεις
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-182-066
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
36.90 

Η καθαρή μυϊκή ανάπτυξη είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης και σωστής, πλούσιας διατροφής. Η νέα φόρμουλα Muscle Gain της NLS προσφέρει τις ιδανικές αναλογίες συστατικών προκειμένου το σώμα να αναρρώσει και αναπτυχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Περιέχει τις ιδανικές αναλογίες σε πρωτεΐνη και υδατάνθρακα για ολοκληρωμένη και ταχύτατη επανατροφοδότηση του χαμένου γλυκογόνου των μυών, μια δόση κρεατίνης για έξτρα δύναμη και αποκατάσταση καθώς και τα απαραίτητα αμινοξέα για διατήρηση του θετικού ισοζυγίου του αζώτου στους μύες.

Κι όλα αυτά σε ένα υπέροχο, κρεμώδες ρόφημα με υπέροχη γεύση.

1) Πρωινό γεύμα: 1 δοσομετρητής (50g) σε 200-250ml νερό ή γάλα. 2) Πριν την προπόνηση: 1 δοσομετρητής (50g) σε 200-250ml νερό τουλάχιστον μία με μιάμιση ώρα πριν την προπόνηση. 3) Μετά την προπόνηση: 2 δοσομετρητές (100g) σε 400-500ml νερό.

ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΜΥΙΚΑ ΚΙΛΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΠΟ ΓΕΥΣΗ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ!

πολύ ευχαριστημένος μετά από 1 εβδομάδα χρήσης!

ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΔΙΑΛΥΤΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΟΓΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.