Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

N.O.Xplode 3.0 1000g (BSN)

Συσκευασία
1000g
Servings
x50
  • Ενέργεια και έκρηξη
  • Αύξηση αντοχής και δύναμης
  • Μυϊκή αιμάτωση και φλεβικότητα
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Περιορισμένα τεμάχια
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-050-123-03
44.90 
01-050-123-03
+

Το 2004 η BSN άλλαξε το τοπίο της αθλητικής διατροφής για πάντα όταν παρουσίασε το πρώτο ολοκληρωμένο προεξασκητικό της συμπλήρωμα, το NO-XPLODE. Τώρα σχεδίασε και παρουσιάζει μια ακόμη πιο δυνατή και αποτελεσματική φόρμουλα. Μετά από εξαντλητικές έρευνες αλλά και αφού ακούσαμε τις γνώμες των ίδιων των αθλητών δημιουργήσαμε μια φόρμουλα για εκρηκτική ενέργεια, αντοχή και μέγιστη απόδοση. Ενώ παράλληλα βελτιώσαμε ακόμα περισσότερο τη γεύση, εξασφαλίζοντας ότι το νέο NO-XPLODE 3.O ενσαρκώνει ό,τι ακριβώς πιστεύει μια εταιρία όπως η ΒSN, όσον αφορά στη γεύση αλλά και την εύκολη μίξη του.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

 

1 δοσομετρητής πριν την προπόνηση

 

Πολύ καλό pre-workout προσωπικά για εμένα που δεν πίνω και καφέ, όποτε αρχάριος με την καφεΐνη.
Μου έδωσε αυτά που ήθελα στην προπόνηση.
Προσοχή τα συστατικά που γράφει είναι ανα δυο scoop, εγω προς το παρών χρησιμοποιώ ένα.
Γεύση Fruit Punch 9/10
το NO-XPLODE φουλ εκρηκτικη ενεργεια και πριξιματα
Το μόνο που μου την έσπασε είναι το ότι στα συστατικά το έχουν ανα 2 μερίδες και δεν το είδα πριν το αγοράσω... Πέρα από αυτό, είναι μια χαρά pre workout, αλλά υπάρχουν και καλύτερα.
Γράψτε μια κριτική