Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

N.O.Xplode 3.0 600g (BSN)

Συσκευασία
600g
Servings
x30
  • Ενέργεια και έκρηξη
  • Αύξηση αντοχής και δύναμης
  • Μυϊκή αιμάτωση και φλεβικότητα
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-050-122-03
29.90 
01-050-122-03
+

Το 2004 η BSN άλλαξε το τοπίο της αθλητικής διατροφής για πάντα όταν παρουσίασε το πρώτο ολοκληρωμένο προεξασκητικό της συμπλήρωμα, το NO-XPLODE. Τώρα σχεδίασε και παρουσιάζει μια ακόμη πιο δυνατή και αποτελεσματική φόρμουλα. Μετά από εξαντλητικές έρευνες αλλά και αφού ακούσαμε τις γνώμες των ίδιων των αθλητών δημιουργήσαμε μια φόρμουλα για εκρηκτική ενέργεια, αντοχή και μέγιστη απόδοση. Ενώ παράλληλα βελτιώσαμε ακόμα περισσότερο τη γεύση, εξασφαλίζοντας ότι το νέο NO-XPLODE 3.O ενσαρκώνει ό,τι ακριβώς πιστεύει μια εταιρία όπως η ΒSN, όσον αφορά στη γεύση αλλά και την εύκολη μίξη του.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

1 δοσομετρητής πριν την προπόνηση

 

μετριο
μετριο το 3 το 2 πολυ καλυτερο
Πολυ καλο μετα απο ενα δεκαωρο στις ελιες μου εδωσε ενεργεια να βγαλω και μια ωρα προπονησης
gia proti fora pou dokimazo N.O. poli kales endiposeis
mu edose kai se dinami apla me pianei tsimpima sto prosopo meta apo 20 + lepta
Πολύ καλό άπλα νιώθεις ένα μούδιασμα στο πρόσωπο μετά από μισή ώρα περίπου, ανέβασα και σε κιλά και σε ένταση στην προπόνηση γενικά με ξεκόλλησε.
Από γεύση πολύ καλό,επίσης διαλύετε τελεία με το κουτάλι δεν θέλει σέικερ γιατί θα κάνει αφρό
το συνδυάζω με BCAA της NLS.
Εμένα με ικανοποίησε 100%
γεύση απαράδεκτη,με τόσο αφρό που κάνει μολις βάζεις νερό δεν χρειάζεται ποτήρι αλλά κανάτα 2λιτρη αποτέλεσμα μηδαμινό,μακριά.
Πολύ δυνατό!! κάνω crossfit, έπαιρνα 1 scoop 20' πριν την προπόνηση, είδα τεράστιες αλλαγές πάνω μου, αισθανόμουνα τούμπανο! το μόνο αρνητικό που είδα ηταν ο,τι είχα περισσότερα νεύρα..
Γράψτε μια κριτική