X-Treme Stores Warehouse!

7 Δεκ, 2017

Ο χώρος αποθήκευσης παλετών είναι ήδη ασφυκτικά γεμάτος από προϊόντα, και τα X-Treme Stores είναι έτοιμα για την Γιορτινή περίοδο με δελεαστικές προσφορές που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Γενικά φροντίζουμε να παραγγέλνουμε εγκαίρως στους προμηθευτές μας έτσι ώστε να έχουμε πάντοτε επαρκές απόθεμα στα δημοφιλή μας προϊόντα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι οι μεγάλες αποθήκες και ο σύγχρονος εξοπλισμός, πάγια στα οποία επενδύουμε εδώ και 17 χρόνια με μακροχρόνιο πλάνο.

 

 

1η θέση για τον Τάσο Κολιγκιώνη!

27 Νοεμ, 2017

DIAMOND CUP-IFBB στο Μιλάνο.

1η θέση στην κατηγορία Master BB (50-54) για τον Τάσο Κολιγκιώνη, στον διεθνή αγώνα DIAMOND CUP-IFBB στο Μιλάνο.

Από το ξεκίνημα της Warriorlab, ο σπουδαίος πρωταθλητής Τάσος Κολιγκιώνης έχει συνδέσει το όνομά του με την κορυφαία εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής! Όλοι εμείς στην X-TREME STORES, είμαστε υπερήφανοι που κατάφερε για ακόμα μια φορά να ανεβεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

 

Aνανέωση του στόλου οχημάτων των X-TREME STORES!

27 Νοεμ, 2017

Άλλο ένα Mercedes-Benz, μοντέλο Atego 916, ήρθε προς ανανέωση του στόλου οχημάτων των X-TREME STORES. Τα τελευταία δύο χρόνια, συνολικά πέντε Mercedes-Benz έχουν προστεθεί στο στόλο των οχημάτων μας. Πιο μεγάλα, πιο σύγχρονα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την προτίμησή σας στα X-TREME STORES μας δίνετε τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε διαρκώς!

 

 

IFBB Diamond Cup - Athens - Greece 2017

21 Νοεμ, 2017

Οι καλύτεροι αθλητές της IFBB συναντήθηκαν στο κλειστό στάδιο Γαλατσίου, για τον μεγάλο διεθνή αγώνα IFBB-DIAMOND CUP.
Μία κορυφαία διοργάνωση Bodybuilding με 182 αθλητές σε 21 κατηγορίες ολοκληρώθηκε, κλείνοντας με επιτυχία την αγωνιστική δράση του Νοεμβρίου!

 

Wabba International 2017

20 Νοεμ, 2017

Η ομάδα των X-TREME STORES συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στην επιτυχημένη διοργάνωση σωματικής διάπλασης WABBA INTERNATIONAL.

Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές ανέβηκαν στη σκηνή, στον ιστορικό χώρο του Novotel,ενώ ακόμη μία φορά στο περίπτερο της X-TREME STORES βρέθηκαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού bodybuilding.

Οι αθλητές της X-treme Team σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες τους, με την Βαρβάρα Σφακιανού που κατέκτησε την κατηγορία Bikini, τον Βασίλη Μοϊντίνη (2η θέση στην κατηγορία Body Fitness) και τον Γιάννη Λαμπίρη (2η θέση στην κατηγορία Men Models).

 

Συνεργαζόμενοι αγωνιστικοί αθλητές

20 Νοεμ, 2017

Συνεργαζόμενοι αγωνιστικοί αθλητές

Τα X-TREME STORES είναι τα καταστήματα που εμπιστεύονται οι περισσότεροι για τη βελτίωση της σωματικής τους κατάστασης και για την άνοδο των αθλητικών τους επιδόσεων.

Παράλληλα, εκατοντάδες αγωνιστικοί αθλητές από διάφορα αθλήματα επιλέγουν τα X-TREME STORES γιατί τα εμπιστεύονται.

Από αυτούς τους αθλητές είχαμε επιλέξει περίπου 70 άτομα για τη δημιουργία ενός πιο κλειστού πυρήνα αθλητών που υποστηρίζαμε με την ονομασία X-TREME Team. Αρχικά ξεκινήσαμε με 5-6 αθλητές και κατόπιν προσθέταμε συνεχώς. Εκ των πραγμάτων, ο αριθμός αυτών των υποστηριζόμενων αθλητών δεν θα μπορούσε να αυξάνεται για πάντα, γεγονός που κρατούσε εκτός του Team αξιόλογους αθλητές που μας προσέγγισαν στην πορεία. Αυτή η «άνιση» μεταχείριση μεταξύ αγωνιστικών αθλητών, που έτσι κι αλλιώς ήταν όλοι τους κοντά μας, ήταν λογικό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια σε όσους βρίσκονταν εκτός του κλειστού πυρήνα των αθλητών μας.

Μετά από πολύ σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση για την κατάργηση του X-TREME Team στις 30/11/2017. ΟΛΟΙ πλέον οι αγωνιστικοί αθλητές που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούν να απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση των X-TREME STORES χωρίς διακρίσεις μεταξύ τους.

Η εταιρία μας θα συνεχίσει να υποστηρίζει μόνο αθλητικά events, κάτι που το κάνουμε πολύ έντονα ήδη. Μόνο που για το 2018 σκοπεύουμε να το κάνουμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, φέρνοντας τον υγιεινό τρόπο ζωής, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ακόμα πιο κοντά στους χιλιάδες φίλους μας!

Athens Marathon / Expo 2017

6 Νοεμ, 2017

Για άλλη μια χρονιά τα X-TREME STORES στηρίζουν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συμμετέχοντας στην έκθεση MARATHON EXPO 2017, από τις 9-11 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του ΤΑΕ KWON DO, με ένα πλήρες περίπτερο ενημέρωσης και διάθεσης ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής μόνο για την τελευταία προπόνηση και τον ίδιο τον αγώνα. Μετά την παραλαβή του αριθμού σας, περάστε από το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο των X-TREME STORES και μάθετε πώς θα τερματίσετε ταχύτερα και ασφαλέστερα.

 

Προετοιμάσου!

Φανταστείτε να τρέχετε μια μαραθώνια διαδρομή την οποία καλύπτετε κάθε μέρα με τον ίδιο ρυθμό. Ασφαλώς ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν βγαίνει με τίποτα. Ο Μαραθώνιος είναι πολύ ειδική περίπτωση, το ξέρουν όλοι αυτό. Οι μαραθωνοδρόμοι ξέρουν πολύ καλά ότι η προπόνησή τους πρέπει να είναι περιοδική και να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Το ίδιο όμως πρέπει να συμβαίνει και με τη διατροφή τους.

Υπάρχουν τρία βασικά στάδια στο διατροφικό πλάνο ενός μαραθωνοδρόμου. Δηλαδή ο συνολικός διατροφικός σχεδιασμός, η χρήση ειδικών συμπληρωμάτων ειδικής διατροφής για αθλητές και η διατροφή για την ίδια τη μέρα του αγώνα.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

    

    https://www.xtr.gr/el/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=Pjure+Active&dispatch=products.search

23ο Πανελλήνιο Κύπελλο Bodybuilding της IFBB!

6 Νοεμ, 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 23ο Πανελλήνιο Κύπελλο Bodybuilding της IFBB. Οι αγωνιστικοί αθλητές της X-TREME TEAM, όλοι σε εξαιρετική φόρμα κατέκτησαν τις κατηγορίες τους ενώ το περίπτερο της X-TREME STORES έγινε πόλος έλξης των κορυφαίων αθλητών του ελληνικού Bodybuilding!

Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών της ομάδας της X-TREME STORES.

  • Στρατή Μαριλένα: 1η στην κατηγορία Bikini Fitness -1.64 η οποία κατέκτησε και την επαγγελματική κάρτα IFBB “ELITE PRO”
  • Σιλβεστρίδης Αλέξανδρος: 1ος στην κατηγορία Bodybuilding Masters + 50 (age).
  • Πατεράκη Κάτια: 1η στην κατηγορία Women's Wellness open
  • Ράλλης Ράλλης: 1ος στην κατηγορία Bodybuilding ανδρών -100kg.

ΒACK TO THE GYM

18 Σεπ, 2017

Αν έλειψες καιρό από τις προπονήσεις ευχόμαστε να πέρασες καλά στις διακοπές και να ξεκουράστηκες. Τώρα σε καλωσορίζουμε σε αυτό που λατρεύουμε και οι δύο: Στην προπόνηση.

Μην κάνεις όμως το ίδιο λάθος που κάνουν όλοι. Το σώμα μετά από μερικές μέρες ξεκούρασης, ξεγνοιασιάς, αποχής από γυμναστική και σωστή διατροφή, έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι ότι το σώμα τώρα χρειάζεται μια ήπια μετάβαση από την αποχή στην προπόνηση. Και πρώτο μας μέλημα είναι η αποτοξίνωση.

Αυτό που συνέβη στο σώμα σου τις μέρες των διακοπών είναι ότι μετά από μήνες προπόνησης και καλής διατροφής, έχασε τον προσανατολισμό του. Και αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι έκλεισε τους εσωτερικούς του «δρόμους» προς τους μυς. Που σημαίνει ότι τα θρεπτικά συστατικά που θα λαμβάνεις δεν θα μεταφέρονται ομαλά στο μυϊκό σύστημα. Με απλά λόγια δεν θα σε πιάνουν εύκολα οι τροφές και τα συμπληρώματα. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι μια μικρή αποτοξίνωση, ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι. Θα καταλάβεις τη διαφορά από την πρώτη μέρα. Πίστεψε με.

Πρέπει λοιπόν να ξεκινήσουμε μια σχετικά ήπια προπόνηση και να την συνδυάσεις με αντιοξειδωτικά.
Γιατί δεν συνδυάζεις ένα ρόφημά σου με ηλεκτρολύτες και τη νέα αντιοξειδωτική φόρμουλα GREENS της NLS; Ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσει το σώμα από τοξίνες, να ενυδατωθεί πλήρως και να είναι έτοιμο για το κυρίως πρόγραμμα.
Μετά την αποχή των διακοπών, το πρώτο πράγμα που περιμένεις ότι θα βιώσεις είναι πιασίματα και μυϊκοί πόνοι. Μείωσε δραστικά αυτή την πιθανότητα με μια πρωτεΐνη και αμινοξέα (bcaa & glutamine).
Με αυτά μόνο θα δεις τεράστια διαφορά στην απόδοση. Θα νιώσεις τους μυς σου να ξυπνάνε, το σώμα σου πιο δυνατό από ποτέ και κυρίως, όταν οι άλλοι δίπλα σου θα πέφτουν κάτω, εσύ θα συνεχίζεις.

Μιλάμε την ίδια γλώσσα.
Κι εγώ κάπως έτσι θα ξεκινήσω.

Ο Συναθλητής σου.

X-TREME STORES
 

 

ΝΕΟ X-TREME STORES ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

2 Αυγ, 2017

Ένα ακόμα X-TREME STORES έρχεται να προστεθεί στην μεγαλύτερη αλυσίδα εξειδικευμένων fitness καταστημάτων στην Ελλάδα. Και  μάλιστα στην υπέροχη πόλη των Ιωαννίνων. Μια πόλη με τεράστιο αθλητικό παρελθόν αλλά και μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και χρόνια οι τακτικά αθλούμενοι στην πόλη και τις γύρω περιοχές ζητούσαν επίμονα ένα δικό τους X-TREME STORES, αφού καμία επικοινωνία ή παραγγελία από το internet δεν μπορεί να υποκαταστήσει την καθημερινή και ανθρώπινη επαφή με το φυσικό κατάστημα.

Τώρα ήρθε η στιγμή επιτέλους και την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές το νέο, υπερσύγχρονο X-TREME STORES στα Γιάννενα έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του. Με τη γνωστή ποικιλία σε νέα προϊόντα, προσφορές και μοναδικές υπηρεσίες αλλά και τις καλύτερες τιμές σε συμπληρώματα, όργανα και αξεσουάρ γυμναστικής όλο το χρόνο και την παρουσία του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος έχοντας ως στήριγμα την μεγάλη του εμπειρία ως αθλητής πολεμικών τεχνών και crossfit, μπορεί να συζητήσει και συμβουλέψει έμπειρους ή νεότερους αθλούμενους σχετικά με όλο το φάσμα της σωστής προπόνησης και διατροφής.

 

Λεωφόρος Δωδώνης 16

Τηλέφωνο: 2651002716

https://www.facebook.com/xtr.ioannina