Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Nitrix 2.0, 180tabs (BSN)

Συσκευασία
180tabs
Servings
x60
  • Μυϊκή αιμάτωση και αντοχή
  • Χωρίς διεγερτικά
  • Ταχύτερη αποθεραπεία
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-050-134
42.90 
01-050-134
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Το NITRIX® είναι το μόνο συμπλήρωμα που μας προσφέρει συνεχή και αυξημένη ταχεία κυκλοφορία του αίματος από το πρωί ως το βράδυ. Το NITRIX διαστέλλει τις αρτηρίες, κάτι που οδηγεί στην άμεση αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά να οδηγούνται πιο γρήγορα στα μυϊκά κύτταρα. Αυτό με τη σειρά του μας βοηθάει στις εξαντλητικές προπονήσεις, αυξάνοντας τη δύναμη, την αντοχή, τα μυϊκά πρηξίματα και τη φλεβικότητα σε σημείο που δεν θα αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στον  καθρέφτη, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποβολή όλων των τοξινών από το σώμα δηλαδή στην ταχύτερη μυϊκή ανάρρωση.

3 tabs 2 φορές την ημέρα, πριν και μετά την προπόνηση.

 

tosa xronia asxoloume prwth fora to dokimasa! einai san na mhn pairneis tpt teleios adiaforo!!
den emeina katholou eyxaristimenos!
Το χρησιμοποιώ πανω απο 4 χρόνια. Μπορει η εταιρια να μην μου γεμισε ποτε το ματι, το συγκεκριμενο σκευασμα κανει παπαδες. Σε προπόνηση όγκου , παρέχει όγκο. Στη γράμμωση παρέχει φοβερή φλεβικότητα. Ιδανικό για αποτοξίνωση απο τα stimulants των pre-workout. Top-notch κατ' εμού.
Το αγαπημένο μου νιτρικό χωρίς καφείνη. Τα καλύτερα πρηξίματα που έχω δει ποτέ
Γράψτε μια κριτική