Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

NLS

Η ιδέα της δημιουργίας της NLS ως Private label εταιρία των X-TREME STORES ξεκίνησε το 2012. Στόχος της ήταν μία περιορισμένη σειρά προϊόντων, υψηλής ποιότητας, σε χαμηλές τιμές. Τα προϊόντα που αρχικά λανσάρισε η εταιρία ήταν το Whey Plus και το Gainer Plus.

Η επιτυχία τους ήταν κατά πολύ άνω των προσδοκιών μας, και αυτό μας οδήγησε στα επόμενα χρόνια στην επέκταση της γκάμας σε προϊόντα αδυνατίσματος και wellness.

Το 2016, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής επεκτείναμε περαιτέρω την γκάμα μας στα Low budget προϊόντα, σε συσκευασία pouch (σακουλάκι) χωρίς όμως να υποχωρήσουμε ούτε βήμα από τα standard ποιότητας που αρχικά είχαμε θέσει. Παράλληλα ξεκινήσαμε την προώθηση  των Functional Foods της εταιρίας, όπου επίσης τα υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, οι φανατικοί πλέον φίλοι της NLS.

Έτσι λοιπόν, αυτή η μικρή αρχικά εταιρία, έφτασε σήμερα στο σημείο να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα των εταιριών που προτιμούν οι πελάτες των X-TREME STORES, ανάμεσα σε πάνω από 100 εταιρίες!

 

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.