Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Opti-Men 90 tabs (Optimum Nutrition)

  • Multivitamin Formula
  • With vitamins & minerals
  • Recovery & Immune system
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-067-128
19.90 
01-067-128
+

Η Opti-Men είναι η πιο πλήρης φόρμουλα βιταμινών στον κόσμο με την εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας της μεγαλύτερης εταιρίας στον κόσμο, Optimum Nutrition. Κάθε ταμπλέτα παρέχει την απόλυτη στήριξη στον οργανισμό. Με 70 συστατικά, η Opti-Men χτίζει τα πανίσχυρα θεμέλια για μία καλή υγεία, ζωτικότητα και αθλητική απόδοση.

Συγκεκριμένα περιέχει:

  • 8 ελεύθερα αμινοξέα, περιλαμβάνοντας παράλληλα αργινίνη, γλουταμίνη και bcaa, οι θεμέλιοι λίθοι του μυϊκού συστήματος.
  • 8 εξωτικά βότανα, ειδικά σχεδιασμένα για την αύξηση της ανδρικής ζωτικότητας και υγείας.
  • Περιέχει επίσης πάνω από 20 ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά από φρούτα και λαχανικά, σχεδιασμένα για την εξολόθρευση των καταστρεπτικών ελευθέρων ριζών.
  • Επίσης περιέχει 4 διαφορετικά ενεργά πεπτικά ένζυμα για καλύτερη και ταχύτερη απορρόφηση και χώνεψη όλων των συστατικών.

Συνολικά κάθε ταμπλέτα Opti-Men προσφέρει 25 βιταμίνες και ηλεκτρολύτες με ιδιαίτερη έμφαση στα αντιοξειδωτικά και το σύμπλεγμα των βιταμινών Β.

Τα Γνήσια Προϊόντα Optimum Nutrition αποκλειστικά στα X-TREME STORES.

Τα X-TREME STORES είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας της Optimum Nutrition στην Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και επισκεπτόμενοι το επίσημο site της ΟΝ, εδώ

1-2 ταμπλέτες ημερησίως μαζί με τα γεύματα.

Μια χαρά βιταμινούλα είναι δεν καταλαβαίνω γιατί οι κακές κριτικές, παρέχει πολλές περισσότερες βιταμίνες από ανταγωνιστές της.
Είμαι ήδη στο δεύτερο μήνα και έχω καταλάβει αισθητή διαφορά μέσα στην ημέρα.
Ύστερα από καθημερινή εργασία,προπονήσεις και περιόδους ιώσεων μετά από 3-4 μέρες λήψης-"φουλαρίσματος" συνεχίζει με αυτο που υπόσχεται η πιό εξειδικευμένη εταιρεία.
Οχι κατι το ιδιαιτερο μπορω να πω, συν οτι δεν εχει Σιδηρο οπως γραφει η περιγραφη εδω.
Για τρεις καψουλες,λιγες συγκεντρωσεις βγαζει.Προτιμω την twins απο mdy.
Όχι κατι το ιδιαίτερο και θελει πολλές ταμπλέτες !
Γράψτε μια κριτική