Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
PeptoPro 300g (NLS)
Συσκευασία 300g
Servings x15
  • Προχωνευμένη πρωτεΐνη
  • Περιέχει δι και τρι-πεπτίδια αμινοξέων
  • Προσφέρει ολοκληρωμένη αποθεραπεία
  • Χωρίς Γλουτένη και λίπος

 

Διαθεσιμότητα Άμεση
01-182-046
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
29.90 

Το PeptoPro είναι μια πρωτεΐνη καζεΐνης… με πολλές όμως διαφορές.

Η κύρια διαφορά είναι ότι έχει υποστεί ένα εξαιρετικό φιλτράρισμα ενζυματικής υδρόλυσης δημιουργώντας ένα τελικό προϊόν που αποτελείται κατά 70-80% από δι και τρι-πεπτίδια. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι η καζεΐνη έχει διασπαστεί σε πολύ μικρά κομμάτια, το καθένα από τα οποία αποτελείται το πολύ από 2-3 αμινοξέα.  Επειδή, με τις άλλες κλασικές πρωτεΐνες, όλη αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα στο στομάχι μας, ενώ με τo PeptoPro της NLS την λαμβάνουμε έτοιμη, θα λέγαμε ότι έχουμε στα χέρια μας τη μοναδική προ-χωνευμένη πρωτεΐνη.


Ποια είναι τα οφέλη του;
Τα μικρά πεπτίδια αμινοξέων είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να απορροφηθούν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την μυϊκή ανάπτυξη και αποθεραπεία του αθλητή. Στην πραγματικότητα τα μικρά πεπτίδια που περιέχονται στο PeptoPro της NLS απορροφούνται ακόμα πιο γρήγορα και πιο ολοκληρωμένα από τα απλά αμινοξέα ελεύθερης μορφής. Αυτό συμβαίνει λόγω της ύπαρξης ενός μη καθορισμένου μεταφορέα πεπτιδίων σε αντίθεση με τον αυστηρά καθορισμένο και μέσα σε στενό πλαίσιο μεταφορέα των αμινοξέων.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του PeptoPro της NLS είναι:

  1. Τα δι και τρι-πεπτίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα από το σώμα προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της πρωτεϊνοσύνθεσης και, ως εκ τούτου, της μυϊκής ανάπτυξης.
  2. Ο συνδυασμός PeptoPro και υδατάνθρακα αυξάνει πολύ περισσότερο την έκκριση ινσουλίνης  σε σχέση με τον υδατάνθρακα από μόνο του. Αυτό αυξάνει την παραγωγή γλυκογόνου από τα μυϊκά κύτταρα.  To PeptoPro διπλασιάζει την παραγωγή ινσουλίνης μετά την προπόνηση μειώνοντας την ίδια στιγμή τα επίπεδα γλυκογόνου στο πλάσμα, κάτι που σημαίνει ότι αυξάνει πολύ η πρόσληψη γλυκογόνου από τους μυς.  Όσο πιο γρήγορα προσλαμβάνεται η γλυκόζη από τους μυς, τόσο γρήγορα οι μύες παράγουν γλυκογόνο, επιταχύνοντας έτσι την αποθεραπεία.
  3. Επειδή ακριβώς τα μόρια της διασπασμένης πρωτεΐνης είναι τόσο μικρά, δεν απαιτείται σχεδόν καμία προσπάθεια χώνεψης, κάτι που σημαίνει ότι το PeptoPro της NLS  είναι ιδανικό για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση.

Ποιοι αθλητές μπορούν να παίρνουν PeptoPro;
To PeptoPro είναι δημοφιλές ήδη στους αθλητές δύναμης και αντοχής. Αν και η διατροφή υψηλής πρωτεΐνης έχει συνδεθεί κυρίως με αθλητές δύναμης, εντούτοις οι αθλητές αντοχής τα τελευταία χρόνια βλέπουν καθαρά την αξία της λήψης πρωτεΐνης μαζί με τα ροφήματα υδατάνθρακα που κατά παράδοση προτιμούν. To PeptoPro της NLS είναι η ιδανική λύση αφού διαλύεται εύκολα και γρήγορα, δεν βαραίνει το στομάχι και μέσα από πολλές έρευνες έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την απόδοση και την αντοχή.

 

20g (2 δοσομετρητές) σε 300ml νερό κατά την διάρκεια ή αμέσως μετά την προπόνηση.
 

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.