Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Plant Pre Workout 240g (Optimum Nutrition)

Servings
x30
  • Προεξασκητικό από φυτικές πηγές
  • Ιδανικό για vegans
  • 85mg καφεΐνη από φυσικές πηγές

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-067-201-01
29.90 
01-067-201-01
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

H No1 εταιρία αθλητικής διατροφής Optimum Nutrition παρουσιάζει το πρώτο καθαρά vegan προεξασκητικό συμπλήρωμα. Ένα μοναδικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για vegan αθλητές αλλά και όσους επιθυμούν μια εναλλακτική λύση στο μέσο με το οποίο αυξάνουν την ενέργεια τους στην προπόνηση. Κάθε δόση προσφέρει 85mg καφεΐνης από φυσικές πηγές, ενώ την ίδια στιγμή δεν περιέχει καθόλου τεχνητά διεγερτικά, γεύσεις, χρωστικές ουσίες και γλυκαντικά. Το Gold Standard Plant Pre Workout θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όρια σου στην προπόνηση. Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σου, το νέο αυτό συμπλήρωμα από την πιο έμπιστη εταιρία θα σε βοηθήσει να τους κατακτήσεις.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο  καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν. Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί μέσα σε 2-4 εβδομάδες. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.


1 δοσομετρητής πριν την προπόνηση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική