Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Πλατφόρμα Δονήσεων Proform Wellness (Outlet μόνο σε κατάστημα)

Δωρεάν μεταφορικά
Έως 12 άτοκες δόσεις
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Περιορισμένα τεμάχια
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-115-021-Κ
849.00 
509.00 
Κερδίζετε: 340.00 € (40%)
06-115-021-Κ

Η αγορά των προϊόντων Outlet γίνεται αποκλειστικά από τα καταστήματα στα οποία αναφέρονται, και αποτελεί προϋπόθεση ο αγοραστής να τα εξετάσει ο ίδιος πριν την αγορά τους.

* Το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής προσφέρεται σε προνομιακή τιμή λόγω του ότι είναι εκθεσιακό δείγμα του καταστήματος. Η λειτουργία του είναι άριστη. Μπορείτε να το δείτε και να το ελέγξετε αποκλειστικά στα καταστήματα X-TREME STORES Αθήνας, Πειραιά και Νίκαιας.
 
Σημαντικό: Η αγορά των προϊόντων Outlet γίνεται αποκλειστικά από τα καταστήματα στα οποία αναφέρονται, και αποτελεί προϋπόθεση ο αγοραστής να τα εξετάσει ο ίδιος πριν την αγορά τους.

Η πλατφόρμα δόνησης είναι σίγουρα η λύση για την οικονομικότερη και πολύ ποιοτική άσκηση στο σπίτι μέσα σε λίγα μόνο λεπτά βοηθάει στην αύξηση της δύναμης χωρίς επιβάρυνση των αρθρώσεων, αφού τις ισχυροποιεί και τις προστατεύει, ενώ παράλληλα προσφέρει απώλεια βάρους και ενεργοποίηση όλου του σώματος.

• Διαστάσεις πλατφόρμας: 50X35 cm • Περιλαμβάνονται ειδικοί ιμάντες • Περιλαμβάνεται ειδικό στρώμα • Εντυπωσιακός σχεδιασμός μεταλλικής κατασκευής

Χαρακτηριστικά > Μοτέρ: 250 watt > Μέγιστο βάρος χρήστη: 130 κιλά > Διαστάσεις: Μ: 65 cm - Π: 55 cm - Y: 125 cm > Συχνότητες δονήσεων: 20-50 Hz > Βάρος: 38 κιλά

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική