Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Platinum Hydrowhey 1600g (Optimum Nutrition)

Συσκευασία
1600g
Servings
x40
  • Υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος
  • 9g BCAA αμινοξέων ανά δόση
  • 30g Πρωτεΐνης ανά δόση
  • Υπέροχες γεύσεις
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-067-083-04
94.90 
01-067-083-04
+
  • View all variations as list

H νέα πρωτεϊνική φόρμουλα Platinum Hydrowhey της Optimum Nutrition είναι το πιο εξελιγμένο προϊόν της εταιρίας. Με την υδρόλυση αυτής της πρωτεινης δημιουργήθηκε η πιο γρήγορα απορροφήσιμη πρωτεΐνη που έχει εμφανιστεί ποτέ.  Η υδρόλυση τεμαχίζει τη μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης (30γρ. ανά δόση)  σε μικρότερα τμήματα, κάτι που διευκολύνει την ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη απορρόφησή της από το μυϊκό σύστημα.

Για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα έχουν προστεθεί ειδικά πεπτικά ένζυμα καθώς και μεγάλες ποσότητες BCAA αμινοξέων (9γρ. ανά δόση). Με λίγα λόγια η Platinum Hydrowhey είναι η πιο καθαρή πρωτεΐνη της αγοράς χωρίς λίπος, χοληστερόλη ή λακτόζη.

Το συγκεκριμένο προϊόν για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζεται πλήρως με την Dextrose (δεξτρόζη), έναν απλό υδατάνθρακα για πιο άμεση απορρόφηση της πρωτεΐνης, αποκατάσταση του χαμένου γλυκογόνου των μυών και ταχύτερη αποκατάσταση.

Οι αθλητές που επέλεξαν την PLATINUM HYDROWHEY  επέλεξαν επίσης: Optimen

Τα Γνήσια Προϊόντα Optimum Nutrition αποκλειστικά στα X-TREME STORES.

Τα X-TREME STORES είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας της Optimum Nutrition στην Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και επισκεπτόμενοι το επίσημο site της ΟΝ, εδώ

Milk Chocolate Flavour


Super Strawberry


1 scoop αμέσως μετά την άσκηση σε νερό  ή ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες.

Φαίνεται πολύ καλή από συστατικά, το μόνο που με ανησυχεί είναι το αλάτι και η τιμή της που είναι υπερβολικά υψηλή. Ένα must have προΪόν κυρίως για αμέσως μετά την προπόνηση, ειδικά σε θερινές περιόδους.
Άριστη πρωτεΐνη, είμαι στο 4 κουτί και πάω για 5 χωρίς αμφιβολία
Καταπληκτική γεύση η σοκολάτα, ευκολοχώνευτη, δεν δημιουργεί εντερικά προβλήματα σε αντίθεση με τις άλλες πρωτεΐνες, είναι η καλύτερη που έχω αγοράσει, αξίζει τα λεφτά της.
Αρκετα ελαφριά σαν πέψη αισθάνομαι οτι δεν εχω φαει ενω εχω παρει ολα τα απαραίτητα συστατικά
prwteinara
Ότι καλύτερο υπάρχει.
πανακριβη και εκτοϛ εποχηϛ
Το πιο ποιοτικο πρωτεινουχο σκευασμα σε ολη την αγορα.
Η καλύτερη μεταπροπονητική, δεν φουσκώνει το στομάχι, δεν δημιουργεί πολλά αέρια στο έντερο και η γεύση σοκολάτα μου άρεσε περισσότερο από την αντίστοιχη της gold. Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το 30 λεπτών hormone gate αμέσως μέτρα την άσκηση με βάρη και προποπονούνται με στόχο σκληρούς και ογκώδης μυς. Λόγω εξωφρενικά υψηλής τιμής (σχεδόν 1,8 ευρώ η δόση!!!) δεν αξίζει να την χρησιμοποιείς πριν ή πολύ αργότερα από την προπόνηση. Γενικά είναι για όσους κάνουν bodybuilding με στόχο το αισθητικό αποτέλεσμα.
Διαλυτότητα: 10/10
διαλύεται με 10-15 κουνήματα και δεν μένουν κομμάτια
Γεύση: 6/10
δε συγκρίνεται με την gold standard σε γεύση,ελαφρώς δυσάρεστη
Χώνεψη: 10/10 χωνεύεται πολύ εύκολα χωρίς να φουσκώνει
Value for money: η τιμή είναι τσιμπημένη
Γενικά πολύ καλή πρωτείνη για όσους δεν χωνεύουν εύκολα και για όσους είναι σε περιόδο cutting
Γράψτε μια κριτική

Οι Περισσότεροι Είδαν Επίσης