Πολυόργανο X-FIT Strength

Δωρεάν μεταφορικά
2 χρόνια εγγύηση
Έως 12 άτοκες δόσεις
  • Πολύ στιβαρή κατασκευή
  • Συμπαγής σχεδιασμός, κατάλληλος και για μικρότερους χώρους
  • Εργονομικό ρυθμιζόμενο κάθισμα
  • Λειτουργικό και ευέλικτο πολυόργανο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-003-362
589.00 
06-003-362
+

Η γυμναστική στο σπίτι είναι μια πραγματικότητα και η X-FIT, η μεγαλύτερη εταιρία σχεδιασμού, κατασκευής και διάθεσης οικιακών οργάνων γυμναστικής στην Ελλάδα, παρουσιάζει το νέο της οικιακό πολυόργανο. Το νέο X-FIT STRENGTH σου επιτρέπει να γυμνάσεις όλο το σώμα με ασφάλεια, άνεση και αποτελεσματικότητα. Με 68 κιλά ενσωματωμένα σου δίνει την ευκαιρία να αυξάνεις σταδιακά τις αντιστάσεις, καθώς θα αυξάνουν οι δυνάμεις σου, ενώ με τα διπλά συρματόσχοινα θα μπορείς να ενεργοποιείς τους μυς όλου του σώματος σε ένα πλήρες πρόγραμμα άσκησης.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του νέου X-FIT STRENGTH είναι τα ανθεκτικά καλύμματα που καλύπτουν τα βάρη αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν το επίπεδο ασφάλειας, ειδικά σε χώρους που υπάρχουν μικρά παιδιά.

Πέρα από τις κλασσικές ασκήσεις ενός πολυοργάνου, όπως οι ασκήσεις στην τροχαλία για την πλάτη, τα χέρια και τους ώμους, τις ασκήσεις των ποδιών και του στήθους, υπάρχει ένα πλήρες λειτουργικό μαξιλάρι για να γυμνάσεις αποτελεσματικά τους δικέφαλους των χεριών σου.

Τέλος, οι λαβές για τις ασκήσεις του στήθους, προσαρμόζονται ώστε ανάλογα με την θέση των χεριών να γυμνάζουν διαφορετικές γωνίες και με διαφορετική ένταση το επάνω μέρος του σώματος.

Το νέο X-FIT STRENGTH είναι στιβαρό, απόλυτα λειτουργικό και υψηλής αισθητικής ώστε να ταιριάζει σε κάθε οικιακό χώρο, κάνοντας την γυμναστική πραγματική απόλαυση.

X-FIT

Μία φορά, για μια ζωή.


Ρυθμιζόμενο κάθισμα 5 επιπέδων
Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι βραχιόνων 2 επιπέδων
Πολυλειτουργικός σχεδιασμός

Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 180 x 101 x 205 cm
Βάρος πολυόργανου: 120 kg
Συνολικό βάρος πλακών (12 τεμ): 67,5 kg


Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική