Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Pre-Armed 162g (Universal)
Συσκευασία 162g
Servings x30
  • Αυξάνει την ενέργεια και την συγκέντρωση
  • Εμπλουτισμένο με βιταμίνες Β
  • Απίστευτη μυϊκή αιμάτωση
     

 

Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
01-127-119
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
22.90 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Το νέο PRE-ARMED είναι το απόλυτο προεξασκητικό συμπλήρωμα για αθλητές που γυμνάζονται σκληρά, τόσο σε θέμα δύναμης όσο και αντοχής. Κάθε δόση του PRE-Armed περιέχει ένα πανίσχυρο μείγμα ενεργών συστατικών όπως βήτα αλανίνη, κρεατίνη, αργινίνη και τυροσίνη. Επίσης περιέχει καφεΐνη και ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να οπλίσει το σώμα σου και να τονώσει την προπόνηση σου με τα σωστά συστατικά για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

1 δοσομετρητής πριν την προπόνηση

 

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.