Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
- 30%

Pre-Workout Powder 330g Pink Lemonade (Nutramino +Pro)

  • Ισχυρό προεξασκητικό ρόφημα
  • Προσφέρει μυϊκή αιμάτωση και ενέργεια
  • Παρέχει συγκέντρωση και αντοχή
     

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-372-016-01B
27.90 
19.53 
Κερδίζετε: 8.37 € (30%)
01-372-016-01B
+

Ημερομηνία λήξης: 30/8/2021

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Το Pre Workout της Nutramino λαμβάνεται μισή ώρα πριν την άσκηση και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σου δίνει περισσότερη ενέργεια, ώστε να κερδίζεις περισσότερα από την προπόνηση σου. Η φόρμουλα πίσω από το μοναδικό αυτό συμπλήρωμα είναι βασισμένη πάνω σε κλινικές έρευνες και περιέχει ένα συνδυασμό 7 διαφορετικών ενεργών συστατικών, όπως αργινίνη, βήτα αλανίνη, ταυρίνη και υψηλή δόση καφεΐνης. Η καφεΐνη αυξάνει την συγκέντρωση και την πνευματική και σωματική σου ενέργεια και αντοχή, ενώ η βιταμίνη C που επίσης περιέχεται μειώνει την κούραση και τον καταβολισμό, ενώ συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολικού ρυθμού.
 

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί μέσα σε 2-4 εβδομάδες. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

 

Sour Apple

Pink Lemonade

1 δοσομετρητής (11g) σε 250ml νερό 30 λεπτά πριν την προπόνηση.

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική