Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Pro 2 Go High Protein Bar 60g (Sci-MX)
Συσκευασία 60g
Servings x1
Βαθμολογία 4

  • Πρωτεϊνικό σνακ
  • Χαμηλό σε υδατάνθρακα
  • Χαμηλό σε σάκχαρα
  • Υπέροχες γεύσεις
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-216-122
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
3.10 

Ημερομηνία λήξης γεύσης Coconut Milk Chocolate: 25/9/2019
Ημερομηνία λήξης γεύσης Peanut Milk Chocolate: 16/10/2019

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τις νέες μπάρες της Sci-MX με τις πολλαπλές στρώσεις και την υγρή έκπληξη στη μέση!! Εκπληκτικές γεύσεις, υψηλή πρωτεΐνη και χαμηλά σάκχαρα. Ιδανική για εκείνους που αρνούνται να συμβιβαστούν στις γεύσεις που δοκιμάζουν αλλά δεν ρισκάρουν την υγεία και εμφάνισή τους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;
Οι νέες Pro 2Go High Protein Bars είναι η νέα γενιά πρωτεϊνικών σνακ. Κόβοντας στην μέση τη μπάρα ανακαλύπτεις μια έκπληξη, αφού ξεχειλίζει από μέσα μια υγρή στρώση που γεμίζει το στόμα σου απόλαυση. Με 20-21γρ υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη γάλακτος δίνεις στο σώμα σου ενέργεια και ανάπτυξη.
Οι δύο γεύσεις είναι μοναδικές και ικανοποιούν τους πάντες.

Ποιοι θα τις προτιμήσουν;
Οποιοσδήποτε θέλει να αυξήσει την ποσότητα πρωτεΐνης που λαμβάνει μέσα στη μέρα. Όσοι είναι πολυάσχολοι και θέλουν ένα γρήγορο αλλά υγιεινό σνακ αποφεύγοντας τα κάθε λογής γλυκίσματα της αγοράς. Είναι ιδανικό συνοδευτικό για τον καφέ ή το τσάι, είτε πρωί είτε απόγευμα.

Πολύ εύγεστη μπάρα

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.