Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
SOLD OUT

Pro-Antium 2550g (Ronnie Coleman)

  • 29γρ πρωτεΐνης 
  • Πρωτεΐνη πολλών πηγών 
  • Αύξηση μυϊκού όγκου, αποθεραπεία και μυϊκή δύναμη
  • Με προσθήκη κρεατίνης
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-175-004-01
49.90 
01-175-004-01
Ronnie Coleman:
"Η διατροφή ενός bodybuilder περιστρέφεται γύρω από ένα θρεπτικό συστατικό. Την ΠΡΩΤΕΙΝΗ. Αν λάβουμε υπόψη ότι έχω μια 20ετή εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού στο άθλημα και το γεγονός ότι έχω κατακτήσει  8 φορές το Mr. Olympia με κάνει να γνωρίζω αρκετά καλά το θέμα των πρωτεϊνικών συμπληρωμάτων. Η PRO-ANTIUM είναι σχεδιασμένη με ένα πράγμα στο μυαλό: να παρέχουμε στον αθλητή την υψηλότερη ποιότητα πρωτεινης με την υψηλότερη και καλύτερη συγκέντρωση. Αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές το κάνεις γιατί πιθανόν γνωρίζεις καλά ότι 29γρ. πρωτεινης ανά δόση είναι μια σοβαρή υπόθεση. Ίσως έχεις καταλάβει μάλιστα ότι τα 29γρ. είναι αρκετά μεγαλύτερη ποσότητα από ό,τι έχεις συνηθίσει από τις συνηθισμένες πρωτεινες της αγοράς. Όμως ούτε εγώ είμαι συνηθισμένος bodybuilder ούτε κι εσύ θέλεις συνηθισμένα αποτελέσματα. Ήταν καιρός κάποιος να υπερβεί τα όρια και να προσφέρει μια σοβαρή ποσότητα πρωτεινης στους αθλητές. Κάθε αθλητής έχει ανάγκη κάθε γραμμάριο πρωτεινης και το να καταφέρεις κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δαπανηρό. Πιστέψτε με το ξέρω καλύτερα από τον καθένα.H PRO-ANTIUM έχει φτιαχτεί για αυτούς ακριβώς τους αθλητές.
 
Σαν παγκόσμιος πρωταθλητής δεν περιμένω από τους αθλητές να εμπιστευθούν κάτι που δεν θα εμπιστευόμουν κι εγώ ο ίδιος. 29γρ. πρωτεινης είναι η επιλογή μου. Η PRO ANTIUM έχει εξαιρετική γεύση, έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά που έχει ανάγκη ένας σκληροπυρηνικός αθλητής."

 1-2 δοσομετρητές με κρύο νερό, 1-4 φορές τη μέρα ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες, με τη μία δόση απαραιτήτως μετά την προπόνηση.

γευστικα ειναι απο τις χειροτερες πρωτεινες που εχω δοκιμασει.Ωστοσο ειναι απο τις πιο ολοκληρωμενες πρωτεινες που υπαρχουν.30 γραμμαριαπ πρωτεινη 5 γραμμαρα κρεατινη και 2.5 μπεταινη την κανουν δυναμιτη
επισης η συσκευασια ειναι 2500 γραμμαρια και οχι 2150
Γράψτε μια κριτική

Οι Περισσότεροι Είδαν Επίσης