Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Pro HMB 120caps (Quamtrax)
Συσκευασία 120 caps
  • Αντικαταβολικό Συμπλήρωμα
  • Μειώνει την μυική κόπωση
  • Βελτιώνει την αντοχή στην προπόνηση
  • Αυξάνει την δύναμη και τη αποκατάσταση
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-302-023
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
19.90 

Πρόκειται για ένα παράγωγο (μεταβολίτη) του αμινοξέος διακλαδισμένης αλυσίδας Λευκίνη, το οποίο συμβάλλει στην ταχύτερη επαναφορά των μυών σας μετά την προπόνηση. Το HMB μειώνει αισθητά την αλλοίωση των μυών μετά από σκληρή προπόνηση, έτσι ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας γρηγορότερα. Το HMB δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να χτίσει τους μύες γρηγορότερα και να γίνει δυνατότερο. Αυξημένος μυϊκός όγκος και δύναμη.

Κατά τη διάρκεια μεγάλης καταπόνησης, ο φλοιός επινεφριδίων παράγει, μεταξύ άλλων, κορτιζόλη η οποία ενισχύει την ικανότητα του σώματός σας να αντιδρά γρήγορα και με ετοιμότητα. Δυστυχώς, αυτές οι ορμόνες έχουν μια ανεπιθύμητη παρενέργεια για τους αθλητές, οδηγούν στη μετατροπή ενός ποσοστού μυϊκού όγκου σε ενέργεια. Συνεπώς, μπορεί να συμβεί ορισμένοι αθλητές, παρά τη μακροχρόνια και βαριά προπόνηση, να μην παρατηρούν αύξηση μυϊκού όγκου στο σώμα τους. Το συμπλήρωμα HMB ενεργεί με τρόπο ώστε να αποκλείσει αυτή την ορμονική αντίδραση. Η αυξημένη δύναμη γίνεται εμφανής μετά από 2 εβδομάδες χρήσης.

 

3 κάψουλες δύο φορές τη μέρα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.