Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Γιλέκο με Βάρη PRO 10kg (X-Treme Stores)
  • Αυξομειούμενο βάρος ως 10 κιλά
  • Ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους
  • Δέσιμο με Velcro
Διαθεσιμότητα Άμεση
03-003-440
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
52.90 

H  βασική ιδέα γύρω από τα γιλέκα με βάρος είναι να προσθέσουμε επιπλέον βάρος στις ασκήσεις μας που προϋποθέτουν το βάρος τους σώματος, όπως περπάτημα, τρέξιμο, έλξεις, κάμψεις κτλ. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η ένταση της προπόνησης, η οποία σε άλλη περίπτωση θα μας ήταν απλή και εύκολη, αυξάνοντας έτσι την πυκνότητα των οστών, φορτώνοντας το σκελετικό σύστημα.

Φορώντας το γιλέκο με βάρη της X-FIT προσαρμόζοντας βάρος ίσο με περίπου το 10% του σωματικού σου βάρους, θα μπορέσεις να κάψεις σχεδόν  8% περισσότερες θερμίδες από όσες θα έκαιγες χωρίς αυτό. Θυμήσου ότι πρέπει να καις περίπου 7000 θερμίδες για να χάσεις 1 κιλό, έτσι όσες περισσότερες θερμίδες καις τόσο γρηγορότερα θα φτάσεις στο βάρος που θες.

Επίσης τρέχοντας φορώντας το γιλέκο με βάρη της X-FIT  θα μπορέσεις να βελτιώσεις την ταχύτητα σου. Μια έρευνα που περιελάμβανε 11 δρομείς έδειξε ότι μετά από χρήση ενός γιλέκου με βάρος αύξησαν την ταχύτητα τους κατά 2.9%. Τέλος είναι πολύ χρήσιμο στην αύξηση της δύναμης σε ασκήσεις που περιλαμβάνουν το βάρος τους σώματος, όπως οι έλξεις στο μονόζυγο, οι κάμψεις αλλά και τα άλματα, η ταχυδύναμη κτλ.

 

πολυ καλο για προπονησεισ παντου

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΛΙΣΘΕΝΙΚΗ ΚΑΙ CROSSFIT

Τέλειο βολικό για όλες τις ασκήσεις

παιδεσ απλα παρτε το και ξεκινηστε μονοζυγο και καθισματα με αυτο απλα θεικο

posa kg einai?

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.