Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Protein Pudding 7 x 26g (Bariatrix)
Συσκευασία 7sachets
Servings x7
  • Aπολαυστικό γεύμα
  • Υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης
  • Χαμηλά λιπαρά και σάκχαρα
  • Υπέροχη γεύση

 

Διαθεσιμότητα Άμεση
01-150-001
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
9.10 

Τι είναι;
Ο σύγχρονος άνθρωπος, αθλητής και μη, αναζητά συνεχώς νέες επιλογές προκειμένου, από τη μία να εμπλουτίσει το καθημερινό του διατροφικό πλάνο και από την άλλη να βελτιώσει την υγεία, την ευεξία και την αθλητική του ικανότητα. Αυτός είναι με λίγα λόγια ο ορισμός των Functional Foods, μια κατηγορία η οποία γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη σε όλο το Δυτικό κόσμο.

Από τι αποτελείται;
Η σειρά της BARIATRIX αποτελείται από σνακ, και τροφές που χρησιμεύουν είτε στην απευθείας κατανάλωση τους ή αποτελούν ένα συνοδευτικό στοιχείο στα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας. Είτε πρόκειται για ροφήματα, delicatessen γλυκά με χαμηλές θερμίδες, είτε για σνακ με υπέροχες γεύσεις και τεράστια ποικιλία, μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική λύση για ανθρώπους που έχουν περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο αλλά και μεγάλη διάθεση να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και πάντα με γνώμονα την βελτίωση της υγείας και της σωματικής τους κατάστασης.

Πως χρησιμοποιούνται;
Τα περισσότερα προϊόντα της BARIATRIX είναι έτοιμα γεύματα ή σνακ που απαιτούν καθόλου ή ελάχιστη προετοιμασία.

Γιατί να επιλέξω προϊόντα της BARIATRIX;
Τα προϊόντα της BARIATRIX σχεδιάζονται επιμελώς με την συνεργασία επιστημόνων της διατροφής και εξειδικευμένων σεφ, δίνοντας ένα αποτέλεσμα το οποίο υπερέχει τόσο σε γεύση και απόλαυση όσο και σε ποιότητα σε σύγκριση με αντίστοιχα προϊόντα μαζικής κατανάλωσης. Όλη η σειρά της σχεδιάζεται και παράγεται με χαμηλά λιπαρά και σάκχαρα, τα περισσότερα δεν περιέχουν γλουτένη και στηρίζονται σε οργανικές πρώτες ύλες. Ως εκ τούτου, είναι ιδανική λύση για ανθρώπους, αθλητές και μη, οι οποίοι προσέχουν την διατροφή τους και θέλουν να μειώσουν ή να διατηρήσουν το σωματικό τους βάρος σταθερό, χωρίς όμως να στερούνται κάτι στην καθημερινή τους διατροφή. Επίσης περιέχουν υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης, ένα στοιχείο που καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των αθλητών και όχι μόνο.

Αδειάστε ένα σακουλάκι σε ένα μπολ ή σε ένα σέικερ.
Προσθέστε αργά 100-115 ml κρύου νερού και αναμείξτε μέχρι να διαλυθεί καλά.
Ψύξτε για 15 έως 30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.