Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Pump Pre-Workout 300g (Sci-MX)

  • Προεξασκητικό χωρίς καφεΐνη και διεργετικά
  • Με ειδική σύνθεση για ταχεία μυϊκή αιμάτωση
  • Συνδυάζεται με άλλα προεξασκητικά
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-216-123-01
34.50 
01-216-123-01
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Το νέο Pump της Sci MX είναι ένα προεξασκητικό που προσφέρει μυϊκή αιμάτωση χωρίς καφεΐνη και λοιπά διεγερτικά, ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν σκληρές προπονήσεις, ιδιαίτερα αργά το βράδυ, χωρίς τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις των διεγερτικών. Τα συστατικά του είναι εστιασμένα σε αυτά που δίνουν μεγάλη μυϊκή αιμάτωση όπως η Κιτρουλίνη, η Αργινίνη και μια ιδιαίτερη σύνθεση με πράσινο τσάι. Επιπλέον περιέχει γλυκερόλη, βιταμίνες Β12 για ακόμα καλύτερη απορρόφηση των συστατικών.
Το νέο Pump μπορεί να σταθεί μόνο του ως ένα εκπληκτικό προεξασκητικό, όμως λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσης του μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προεξασκητικά της Sci MX για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

1 δοσομετρητής πριν την προπόνηση

Kalo kai koimasai to brady alla liges doseis
το δοκίμασα γιατί κάνω βραδυνές προπονήσεις και δεν θέλω διέγερση. Είναι ότι καλύτερο έχω πάρει για pre.
Η καλυτερη επιλογη για εμας που κάνουμε αργα τ βραδυ
Ότι καλύτερο σε πρηξίματα
Αιμάτωση και πρηξίματα...σε συνδυασμό με τα bcaa hardcore της ίδιας εταιρείας, κατά τη διάρκεια, πραγματικά οι προπονήσεις ανέβηκαν αισθητά!!!
Ότι καλύτερο για αυτούς που θέλουν, διάρκεια, αντοχή και πρηξίματα στη προπόνησή τους, χωρίς διεγερτικά!!!
Πολύ καλό. Απο τα νιτρικά χωρις καφεινη που δουλευει. Η συγκεκριμένη εταιρεία πολύ καλη. Και η omni και τα bcaa της που έχω δοκιμάσει
Πολυ καλο πρηξιμο και οχι διεγερση, οτι ακριβως ηθελα!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!ΣΧΟΛΑΩ ΑΡΓΑ ΑΠ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ BOOST ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΜΕ ΚΑΦΕΙΝΗ!
Το ιδανικότερο για αυτούς που κάνουν βραδινές προπονήσεις και δεν θέλουν διεγέρτες....Απλά τρομερό.
Γράψτε μια κριτική