Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Push Ups Bar Round (X-FIT)

  • Σταθερές λαβές για κάμψεις
  • Άνετες στη λαβή και τη χρήση
  • Μειώνουν την ένταση στους καρπούς
  • Νέα, στρογγυλή και ρυθμιζόμενη έκδοση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
03-140-141
21.90 
03-140-141
+

Οι κάμψεις είναι ίσως η πιο βασική και πρώιμη μορφή άσκησης στον κόσμο. Από το Γυμνάσιο στο Στρατό, από το εφηβικό δωμάτιο στο γυμναστήριο, οι κάμψεις θα είναι πάντα το πρώτο πράγμα που θα μας έρχεται στο μυαλό όταν θέλουμε να γυμναστούμε μόνοι μας. Και υπάρχουν καλοί λόγοι γι αυτό: οι κάμψεις γυμνάζουν όλο το άνω τμήμα του σώματος. Από το στήθος μέχρι τους ώμους. Από τους τρικέφαλους μέχρι τον πυρήνα. Από την πλάτη μέχρι τους κοιλιακούς. Και μπορείς να κάνεις εκατοντάδες διαφορετικές παραλλαγές, έχοντας τα ίδια εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ο βασικός λόγος που πρέπει να χρησιμοποιείς τα push up bars είναι ότι θα σου δώσουν έναν πιο άνετο και ασφαλή τρόπο να κάνεις ακόμα περισσότερες κάμψεις χωρίς να νιώθεις πίεση, ίσως και πόνο στους καρπούς. Παράλληλα σου δίνει μεγαλύτερο βάθος στην κίνηση, λόγω του ύψους τους. Αυτό σου επιτρέπει να πέσεις βαθύτερα μέχρι να αγγίξεις το πάτωμα, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη διάταση στο στήθος, τους ώμους και τους τρικέφαλους.

Με τα Round Push Up Bars μπορείς να αλλάζεις την διεύθυνση των χεριών σου, στοχεύοντας κάθε φορά σε διαφορετική μυϊκή ομάδα. Φαντάσου να κάνεις 20 κάμψεις, εκ των οποίων οι πρώτες 10 να στοχεύουν στο στήθος και οι επόμενες 10 στους τρικέφαλους. Δεν θα ήταν καταπληκτικό;

Πολύ καλό κάνω πιο πολλές ασκήσεις για κάμψεις
Γράψτε μια κριτική