Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Roctane Protein Recovery Drink Mix 61g (GU)
  • Ρόφημα αποκατάστασης
  • Ιδανική αναλογία υδατάνθρακα-πρωτεΐνης (3: 2)
  • 230 mg νατρίου
  • Χωρίς γλουτένη
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-186-027
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
3.99 

Το νέο GU Roctane Protein Recovery Drink είναι το βελτιωμένο ρόφημα αποκατάστασης σε σκόνη που περιέχει υδατάνθρακες και πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε αναλογία 3:2 με σκοπό να μεγιστοποιεί την αποκατάσταση, να προάγει την σύνθεση της πρωτεΐνης και να μειώνει την μυϊκή ζημιά που προξενείται μετά από κάθε μορφή έντονης δραστηριότητας.

Κορυφαίας ποιότητας συστατικά σημαίνει καλύτερη απόδοση. Τα κορυφαίας ποιότητας συστατικά που περιέχονται στο GU Roctane Protein Recovery Drink σας βοηθάνε να αναπληρώσετε αμέσως τις ενεργειακές σας αποθήκες και να αποκαταστήσετε τους μυς σας μετά την καταπόνηση μιας έντονης προπόνησης ή ενός αγώνα.

Σίγουρα θα αντιληφθείτε τη διαφορά στο σώμα σας με το ρόφημα αποκατάστασης GU Recovery Drink, όπως επίσης θα δείτε και σημαντική διαφορά όταν μας συγκρίνετε με τον ανταγωνισμό.

Το ρόφημα αποκατάστασης GU Roctane Protein Recovery Drink βασίζεται σε απομονωμένα στοιχεία υψηλής ποιότητας ορού γάλακτος – όχι φθηνά συμπυκνώματα ορού γάλακτος – για να δημιουργήσει ένα κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας προϊόν.

Η αργινίνη,  η γλουταμίνη και η λευκίνη βοηθούν σημαντικά την αποκατάστασή σας, μετριάζοντας τις επιπτώσεις που έχουν επάνω στο σώμα σας οι έντονες προπονήσεις. Ταυτόχρονα, ενισχύουν και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα διατηρώντας το υγιές και δυνατό.

Το ρόφημα αποκατάστασης GU Roctane Protein Recovery Drink περιέχει απλούς και σύνθετους υδατάνθρακες σε μεγάλες ποσότητες και σε ιδανική αναλογία σε σχέση με την πρωτεΐνη (3:2), προσφέροντάς σας άμεση και μέγιστη αποκατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να ξαναπροπονηθείτε την ίδια ή την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

1 σακουλάκι (61g) σε 250ml γάλα ή νερό. Καταναλώστε μέσα σε 30 λεπτά μετά την προπόνηση ή τους αγώνες.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.