Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Ripped Pro 90caps (Stacker2)

  • Ραγδαία μείωση του λίπους
  • Ισχυρή θερμογενετική δράση
  • Ενέργεια και πνευματική συγκέντρωση
  • Μειώνει την όρεξη
  • Αποβάλλει τα περιττά υγρά
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-057
31.00 
01-130-057
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Η STACKER 2  είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη για τα δυνατότερα και πιο αποτελεσματικά λιποδιαλυτικά της προϊόντα. Μετά το Black Burn ήρθε η ώρα για κάτι ακόμα δυνατότερο. Κι όμως γίνεται.

Το νέο Ripped Pro περιέχει ακόμα πιο βελτιωμένη σύνθεση, προσφέρει μέσα σε λίγες μόνο μέρες, ασφαλή, μακροχρόνια και πολύ αποτελεσματική λιποδιάλυση, όταν συνδυάζεται με ένα έντονο πρόγραμμα προπόνησης και καλής διατροφής.
Το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσεις και να μείνεις άφωνος από τα αποτελέσματα.

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

2 κάψουλες πριν την προπόνηση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική