Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Rockband Flex Heavy (Rocktape)

  • Ειδικοί ιμάντες για βελτίωση της ευελιξίας
  • Βελτιώνει την κινητικότητα των μυών και την αποκατάσταση
  • Προσφέρει μυϊκή αντοχή και βελτίωση της απόδοσης
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
03-355-010
19.90 
03-355-010
+

Ξεχάστε το λατέξ και το καουτσούκ. Το RockBand Flex είναι η λύση αποκατάστασης, ελαστικότητας και κινητικότητας για τους μυς. Διαθέσιμο σε τρεις αντιστάσεις, το RockBand Flex ξεκλειδώνει την κίνηση και έχει σχεδιαστεί ώστε να πλένεται, να είναι φορητό και απρόσκοπτα να επαναχρησιμοποιείται. Κατασκευασμένο από ένα μείγμα βαμβακιού-νάιλον, το Flex σάς επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε για την αποκατάσταση τραυματισμών, τη βελτίωση της κινητικότητας και την αύξηση της αντοχής.

Για τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RockBand Flex;

Κινητικότητα και ευελιξία
Βελτιώστε την ευελιξία σας με τους μοναδικά τοποθετημένους βρόχους του RockBand Flex που σας επιτρέπουν να αυξάνετε σταδιακά το εύρος κίνησης, τους μυς τεντώματος και να αποσπάτε τις αρθρώσεις.

Αποκατάσταση
Μην αφήσετε την αποκατάσταση μετά τον τραυματισμό να είναι μια δουλειά. Με το RockBand Flex, ένας κόσμος ασκήσεων για επανεκπαίδευση μοτίβων κίνησης και αντοχής στην κατασκευή είναι προσβάσιμοι ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Απόδοση & δύναμη
Με τρία επίπεδα αντίστασης, το RockBand Flex επιτρέπει σε αθλητές οποιουδήποτε επιπέδου φυσικής κατάστασης να χτίσουν μυ και να βελτιώσουν την αθλητική απόδοση.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική