Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Rush N.O.X. 360g (Stacker2)
Συσκευασία 360g
Servings x30
  •     Προεξασκητικό χωρίς διεγερτικά
  •     Ταχύτατη μυϊκή αιμάτωση
  •     Πνευματική συγκέντρωση
  •     Μυϊκή αντοχή και δύναμη
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-130-066
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
37.90 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

To νέο RUSH N.O.X.  είναι ένα άκρως αποτελεσματικό προεξασκητικό συμπλήρωμα για έμπειρους αθλητές που αναζητούν μόνο τα καλύτερα και πιο προηγμένα προϊόντα. Η συντριπτική πλειοψηφία των προεξασκητικών συμπληρωμάτων περιέχουν διεγερτικά για επιπλέον ενέργεια. Όμως το πιο πιθανόν είναι ότι δεν χρειάζεσαι όλη αυτή τη διέγερση σε μέρες που γυμνάζεσαι αργά το βράδυ ή την εποχή που λαμβάνεις παράλληλα έναν λιποδιαλύτη. Γι αυτό άλλωστε η Stacker 2 παρουσιάζει ένα μοναδικό pre workout προϊόν χωρίς διεγερτικά μεν αλλά με όλα τα κορυφαία συστατικά. 100% μυϊκά πρηξίματα, 0% διεγερτικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν θα πρέπει να καταναλώνεται μέσα σε 2-4 εβδομάδες. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

 

1 δοσομετρητής πριν την προπόνηση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.