Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Single Home Fitness Station X-FIT 71

Δωρεάν μεταφορικά
Έως 6 άτοκες δόσεις
  • Μηχάνημα τροχαλιών ελεύθερης κίνησης
  • Προσφέρει ασκήσεις όπως ψηλές και χαμηλές έλξεις και πιέσεις
  • Μεγάλο εύρος κινήσεων
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-003-324
229.00 
06-003-324
+

Το Single Home Fitness Studio της X-FIT  κάνει την εντατική προπόνηση προσιτή για όλους. Άτομα που θέλουν απλώς να γυμναστούν στο σπίτι ή ακόμα και αθλητές που επιθυμούν να εμπλουτίσουν την προπόνησή τους, θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από αυτό το πρακτικό και στιβαρό μηχάνημα γυμναστικής. Αυτό οφείλεται στο μεγάλο εύρος διακυμάνσεων βάρους, στην εξαιρετικά απλή λειτουργία και την προσβασιμότητα του Single Home Fitness Studio.

Είναι μια πολυλειτουργική συσκευή τροχαλίας με πλήρεις δυνατότητες άσκησης εντός 2 τετραγωνικών μέτρων! Αυτή η τροχαλία καθιστά δυνατή την εκγύμναση σχεδόν όλων των μυών. Αυτό ισχύει για μεμονωμένες κινήσεις, αλλά και για πολύπλοκες κινήσεις. Επειδή η κίνηση έχει έναν ελεύθερο χαρακτήρα, μπορεί να καλύψει μεμονωμένες αλλά και σύνθετες ασκήσεις με μεγάλο εύρος κίνησης.


X-FIT

Μία φορά, για μια ζωή.


Διαστάσεις: Μ: 67,2 x Π: 66,2 x Υ: 199,6 cm
Μέγιστο βάρος φόρτωσης: 90.8kg (200lb)

Βάρος: 28kg

Σημείωση: Για την τοποθέτηση του μηχανήματος, χρειάζεται υποδοχή στήριξης στον τοίχο με ούπα και στριφώνια, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία. Το τεχνικό μας τμήμα δεν αναλαμβάνει αυτή την εργασία.

Πάρα πολύ πρακτικό. Με βόλεψε τρομερά στις προπονήσεις μου. Δεν πιάνει καθόλου χώρο και μπορώ να αλλάζω και τις λαβές για να κάνω όποιες ασκήσεις θέλω στην τροχαλία.
πολυ καλο και χωρις να πιανει χωρο
Γράψτε μια κριτική