Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
SOLD OUT

Single Home Fitness Station X-FIT 71

Δωρεάν μεταφορικά
Έως 6 άτοκες δόσεις
  • Μηχάνημα τροχαλιών ελεύθερης κίνησης
  • Προσφέρει ασκήσεις όπως ψηλές και χαμηλές έλξεις και πιέσεις
  • Μεγάλο εύρος κινήσεων
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-003-324
229.00 
06-003-324

Το Single Home Fitness Studio της X-FIT  κάνει την εντατική προπόνηση προσιτή για όλους. Άτομα που θέλουν απλώς να γυμναστούν στο σπίτι ή ακόμα και αθλητές που επιθυμούν να εμπλουτίσουν την προπόνησή τους, θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από αυτό το πρακτικό και στιβαρό μηχάνημα γυμναστικής. Αυτό οφείλεται στο μεγάλο εύρος διακυμάνσεων βάρους, στην εξαιρετικά απλή λειτουργία και την προσβασιμότητα του Single Home Fitness Studio.

Είναι μια πολυλειτουργική συσκευή τροχαλίας με πλήρεις δυνατότητες άσκησης εντός 2 τετραγωνικών μέτρων! Αυτή η τροχαλία καθιστά δυνατή την εκγύμναση σχεδόν όλων των μυών. Αυτό ισχύει για μεμονωμένες κινήσεις, αλλά και για πολύπλοκες κινήσεις. Επειδή η κίνηση έχει έναν ελεύθερο χαρακτήρα, μπορεί να καλύψει μεμονωμένες αλλά και σύνθετες ασκήσεις με μεγάλο εύρος κίνησης.


X-FIT

Μία φορά, για μια ζωή.


Διαστάσεις: Μ: 67,2 x Π: 66,2 x Υ: 199,6 cm
Μέγιστο βάρος φόρτωσης: 90.8kg (200lb)

Βάρος: 28kg

Σημείωση: Για την τοποθέτηση του μηχανήματος, χρειάζεται υποδοχή στήριξης στον τοίχο με ούπα και στριφώνια, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία. Το τεχνικό μας τμήμα δεν αναλαμβάνει αυτή την εργασία.

Πολύ καλή τροχαλία με δυνατότητα εκτέλεσης πολλών ασκήσεων (αν αγοράσεις μερικές λαβές όπως :σχοινί ,ίσια λαβή για πλάτη και μακριές μονές λαβές για να μπορείς να εκτελέσεις εκτάσεις ή πιέσεις στήθους και πολλές ακόμα ανάλογα με το budget...)Βάζω 4 αστέρια διότι είναι οριακό το υψος της για άτομα 183cm στις ασκήσεις πλάτη από καθιστη θέση με το μαξιλαράκι AB Mat (X-FIT) δηλαδή μιλάμε σχεδόν στο πάτωμα. Βέβαια δεν φτιάχτηκε για τέτοια χρήση αλλά σαν Ελληνάρες τα θέλουμε όλα! Και μπράβο μας! Τέλος να αναφέρω ότι με ένα λεπτότερο πλαστικοποιημένο συρματόσχοινο ίδιας αντοχής με το original από γνωστή αλυσίδα εργαλείων με κόστος 12ευρω μαζί με τα σφιχτηρακια η τροχαλία ρολαρει καλύτερα και από αυτές των γυμναστηρίων.
Πάρα πολύ πρακτικό. Με βόλεψε τρομερά στις προπονήσεις μου. Δεν πιάνει καθόλου χώρο και μπορώ να αλλάζω και τις λαβές για να κάνω όποιες ασκήσεις θέλω στην τροχαλία.
πολυ καλο και χωρις να πιανει χωρο
Γράψτε μια κριτική

Οι Περισσότεροι Είδαν Επίσης