Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Liquid Amino 946ml (Stacker2)
Συσκευασία 946ml
Servings x24
Βαθμολογία 4.3

  • Φόρμουλα αμινοξέων
  • Σε υγρή μορφή για ταχύτερη απορρόφηση
  • Πλήρες φάσμα αμινοξέων ανά δόση
  • Μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-130-016
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
32.90 

Η προηγμένη φόρμουλα υγρών αμινοξέων της Stacker προσφέρει μια μεγάλη δόση καθαρών αμινοξέων υψηλής ποιότητας ανά δόση, περιέχοντας τα απαραίτητα bcaa αμινοξέα, τα ελεύθερα αμινοξέα και πεπτίδια καθώς και βιταμίνη Β6 για ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη απορρόφηση από τον οργανισμό. Όλες οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα αμινοξέα που λαμβάνονται σε υγρή μορφή αυξάνουν τη συγκέντρωση αζώτου, κάτι που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη αντικαταβολική προστασία και αυξημένη μυϊκή ανάπτυξη.

Χωρίς λίπος και την απαραίτητη ποσότητα απλών υδατάνθρακων για ταχύτερη μεταφορά των αμινοξέων στους μύες, το Liquid Amino αποτελεί μια ιδανική λύση για μυϊκή αποκατάσταση μετά την προπόνηση.

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

Hμέρες προπόνησης: 40ml Liquid Amino 30 λεπτά πριν την προπόνηση.

Ημέρες ξεκούρασης: 20ml 15 λεπτά πριν το πρωινό γεύμα και 20 ml λίγο πριν τον ύπνο.

Πήρα 2 μπουκάλια όταν ήταν σε προσφορά, η γεύση πορτοκάλι είναι για νεροχύτη, αλλά την δουλειά του την κάνει μια χαρά.
Βάζω 50ml 20 λεπτά πριν την προπόνηση.

Αφήνει οξύτητα στο στομάχι.Αλλά με βοήθησε αρκετα στη αποκατάσταση και την μυική υπερτροφία που δούλεψα.Καλή η stacker

τεραστιο προφιλ αμονιξεων με βοηθησε στην αποκατασταση .

Arketa kalo gia to swma mou

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.