Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Stim Pre-Workout 300g (Sci-MX)
  • Προεξασκητικό για απίστευτη ενέργεια & ένταση
  • Εμπλουτισμένο με αμινοξέα
  • Συνδυάζεται με το Pump Pre-Workout
Διαθεσιμότητα Προσωρινά μη Διαθέσιμο
01-216-124
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
29.90 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Το νέο STIM PRE WORKOUT της Sci MX είναι το ιδανικό προϊόν για όσους θέλουν μεγάλη συγκέντρωση στην προπόνηση, αυξημένη δύναμη και ενέργεια για τις πιο δυνατές προπονήσεις. Το νέο STIM είναι ένα προεξασκητικό με μεγάλη δόση καφεΐνης, 300mg ανά δόση, εμπλουτισμένο μια ένα συνδυασμό αμινοξέων όπως η Θιανίνη, Τυροσίνη, Ασετυλική Καρνιτίνη και Χολίνη. Επίσης περιέχει 3γρ κρεατίνης για αυξημένη δύναμη και αντοχή στην προπόνηση, 3γρ Βήτα Αλανίνης και 2.8γρ Κιτρουλίνης για μεγαλύτερη μυϊκή αιμάτωση και φλεβικότητα.
Το νέο STIM  μπορεί να σταθεί μόνο του ως ένα εκπληκτικό προεξασκητικό, όμως λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσης του μπορεί να συνδυαστεί με το PUMP  της Sci MX για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά  προσελκύουν  το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.
Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.
Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία  τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.

1 δόση 15g πριν την προπόνηση

Αυτο και το inferno της stacker τα βαζω σαν πρωτα και πιο δυνατα προεξασκητικα.
Το συγκεκριμενο δινει ενεργεια,φλεβικοτητα,διαρκεια,αμινοξεα,κρεατινη.
Ολα σε μια σωστη φορμουλα που δουλευουν.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ , ΔΙΕΓΕΡΣΗ, ΦΛΕΒΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ, ΣΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 300MG ΚΑΦΕΙΝΗΣ...
ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ....ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ... SCI MX, ΑΓΓΛΙΑ, ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΒΑΣΙΛΗ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ, Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ!

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.