Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Stinger 60ml (Stacker2)
Συσκευασία 60 ml
Servings x1
Βαθμολογία 3.5

  • Ενεργειακό σφηνάκι με υπέροχη γεύση
  • Εύκολη Χρήση για ενέργεια όλη την ημέρα
  • Πνευματική συγκέντρωση 
Διαθεσιμότητα Άμεση
01-130-029
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
2.50 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Στην Αμερική τα τελευταία χρόνια τα ενεργειακά «σφηνάκια» έχουν αντικαταστήσει τα ενεργειακά ροφήματα. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Γιατί να θέλει κάποιος να καταναλώνει ένα ρόφημα με πολλές θερμίδες και αμφίβολα αποτελέσματα; Αυτό που θέλεις είναι μια γερή δόση ενέργειας, να σε ξυπνήσει, να σε ταρακουνήσει χωρίς να σου προσθέσει επιπλέον θερμίδες. Γιατί να προτιμήσεις ένα ρόφημα σε μορφή σόδας με 20γρ. ζάχαρης; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Η ζάχαρη παχαίνει για αυτό μη δεχτείς τις άδειες θερμίδες που σου δίνουν τα απλά «ενεργειακά» ποτά της αγοράς.

Πλεονεκτήματα του Stinger Energy Shot:

  • Σου δίνει καθαρή ενέργεια.
  • Πνευματική καθαρότητα και επιπλέον ώθηση.
  • Το πρώτο ενεργειακό σφηνάκι με υπέροχη φρουτένια γεύση.
  • Το έχεις πάντα μαζί σου και δεν χρειάζεται ψυγείο.

Το Stinger Energy Shot  περιέχει όλα τα ενεργά συστατικά που μπορείς να βρεις στα ενεργειακά ροφήματα της αγοράς. Όμως τα έχει όλα αυτά σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες, που σημαίνει περισσότερη ενέργεια για γρηγορότερα και καλύτερα αποτελέσματα. Περιέχει στις ιδανικές ποσότητες ταυρίνη και καφεΐνη όπως όλα τα υπόλοιπα, αλλά περιέχει επίσης μια γερή δόση από βιταμίνη C, B6, B12 και φολικό οξύ. Όλα τα επιπλέον συστατικά χωρίς τα μειονεκτήματα των ροφημάτων της αγοράς (ζάχαρη, ανθρακικό κτλ).
Χωρίς ζάχαρη αλλά 100% καθαρή ενέργεια και ένταση.

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.


Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

 

Μισό μπουκαλάκι 20΄ πριν την άσκηση.

Kalo einai gia energeia pnevmatiki
akrivos copia tou diasimou 5 hours energy drink
Prosoxi oxi pano apo 1 taftoxrona

Παρόλο που την συμπαθώ σαν εταιρεία για τα προϊόντα που βγάζει γενικώς, το συγκεκριμένο σφηνάκι δεν με ικανοποίησε καθόλου.Σχεδόν καμία διαφορά πριν την προπόνηση...

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.