Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Ο Στόχος

Ειδικά συμπληρώματα διατροφής για αθλήτες

Πριν κάνεις το πρώτο βήμα που θα σε οδηγήσει στο στόχο σου, πρέπει να αναρωτηθείς: Είσαι ακριβώς το ίδιο με τους γύρω σου; Έχεις τις ίδιες ανάγκες; Τις ίδιες απαιτήσεις; Τις ίδιες δυνατότητες;
Όλα είναι δυνατά όταν έχεις ένα στόχο, όσο μακρινός κι αν είναι αυτός. Όταν έχεις θέληση, επιμονή και κάποιον να σε στηρίζει. Τα X-TREME STORES είναι ο βασικός συναθλητής σου, στον οποίο μπορείς να υπολογίζεις ανά πάσα στιγμή. Κάθε στόχος είναι αποτέλεσμα μιας εξίσωσης:

                          Προπόνηση + Διατροφή + Συμπληρώματα διατροφής + Ξεκούραση = Επιτυχία.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα μπορέσεις να βρεις ποιος στόχος ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και πως θα μπορέσεις να τον κατακτήσεις. Θα βρεις απαντήσεις για το πώς θα ξεκινήσεις, πώς θα συνεχίσεις και πώς θα ολοκληρώσεις την πορεία σου.
Σε όλη αυτή την πορεία τα X-TREME STORES βρίσκονται δίπλα σου. Στο κάθε σετ, την κάθε επανάληψη. Μέσα στο γυμναστήριο και έξω από αυτό. Είσαι διαφορετικός και μοναδικός, γι αυτό και η διατροφή σου πρέπει να είναι ατομική. Μόνο για σένα.

Στόχος δικός σου να γίνεις καλύτερος από χθες.
Στόχος δικός μου είναι να σου δώσω ΔΥΝΑΜΗ.
Τη ΔΥΝΑΜΗ που κρύβεις μέσα σου. Τη ΔΥΝΑΜΗ που επιλέγεις να την δείξεις στην προπόνηση. Όταν κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να την δει, εσύ ξέρεις ότι είναι ΕΔΩ.
Η ΔΥΝΑΜΗ σου βρίσκεται ΕΔΩ.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις το πρώτο βήμα.
Να ανοίξεις την πόρτα και να μπεις σε ένα X-TREME STORES.

Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη μπορείς να έχεις μια πλήρη ανάλυση/ενημέρωση των σωματικών δεδομένων σου. Μέσω μιας δωρεάν ανάλυσης σύστασης σώματος, θα μπορείς να ενημερώνεσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την βελτίωση σου. Μέσω της ειδικής φόρμας μπορούμε μαζί να φτιάξουμε ένα πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα συμπληρωμάτων διατροφής, με γνώμονα τις άλλες υποχρεώσεις και τον τρόπο ζωής σου. Την ηλικία, το βάρος, το είδος προπόνησης και τη σημερινή φυσική σου κατάσταση. Κανένα απρόσωπο site δεν μπορεί να το κάνει αυτό για έναν απλό λόγο: Δεν σε γνωρίζει προσωπικά. Κανένα απρόσωπο site δεν μπορεί να σου προτείνει με ασφάλεια τη σωστή δοσολογία. Ανήκεις στο μέσο όρο; Στην ανώνυμη μάζα; Για εμάς όχι. Έχεις φωνή και απαιτήσεις. Αυτό θέλουμε κι εμείς. Τη δική σου φωνή. Τη δική σου γνώμη.


Γίνεται να αλλάξεις το σώμα σου; Γίνεται να γίνεις αυτό που ονειρεύτηκες;
Αν είμαστε μαζί, γίνεται. Κι όμως Γίνεται.
Είναι δέσμευση.
Μεταξύ Συναθλητών.

 

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.