Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
X-Treme Supafit Muscle+ 20 amps (Inkospor)
Συσκευασία 20 amps
Servings x20
Βαθμολογία 4

  • Άμεση αποθεραπεία και μυϊκή ανάπτυξη
  • Αυξάνει την αντοχή και μυϊκή ενέργεια
  • Ταχύτατη απορρόφηση από τους μύες
  • Όλο το σύμπλεγμα αμινοξέων
  • 100% από υδρολυμένη whey πρωτεΐνη
Διαθεσιμότητα Μέσω Ίντερνετ
01-001-060
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
30.00 

Θέλετε το υπέρτατο συμπλήρωμα αμινοξέων που κατασκευάστηκε ποτέ, τότε δεν μπορεί παρά να καταλήξετε στο Supafit Muscle+!!!

Με 9100 mg ενζυματικά διασπασμένα αμινοξέα από υδρολυμένη λακταλμπουμίνη (Whey) ανά αμπούλα, προσφέρει τα μέγιστα ακόμα και στον πιο απαιτητικό αθλητή!

Ο συνδυασμός αμινοξέων ελεύθερης μορφής με διπεπτίδια και τριπεπτίδια το κάνει το πιο απορροφήσιμο σκεύασμα αμινοξέων της αγοράς. Αν προστεθεί στα παραπάνω και η προσθήκη βιταμίνης B6, η οποία βοηθά στη μεταφορά και στην αφομοίωση των αμινοξέων, καταλαβαίνουμε γιατί το Supafit Muscle+ είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της επιστήμης σε ότι αφορά την ανάρρωση μετά από σκληρές προπονήσεις και τη μυϊκή ανάπτυξη.

Δοκιμάστε το αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης σας μαζί με γλυκό χυμό και βιταμίνη C ή με Carbo Gel και νιώστε τη διαφορά!

 

1 αμπούλα αμέσως μετά την προπόνηση. Σε περίοδο ιδιαίτερα έντονων προπονήσεων 2 αμπούλες μετά την προπόνηση και 1 αμπούλα πριν τον ύπνο.

πολυ καλο πολυ γρηγορα σε ξεκουραζει !

Γευστικά είναι μέτριο αλλά στην αποκατάσταση πολύ καλό!

Apo gefsi paidia????? Me diskolia katapinete!!!

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.